Polyuretaanivaahto, ankkurointimassa ja palokatkotuotteet


Polyuretaanivaahto soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Tytan uretaanivaahtoja suositellaan moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. Tytan polyuretaanivaahdot ovat homesuojattuja, kestävät kosteutta eikä vaahto modernin kemiallisen koostumuksen ansiosta vaahto pääse valumaan suorilta pinnoilta. Lisäksi PU-vaahdot kestävät kylmää ja kuumaa (-60 ºC - +100 ºC). Kuivunutta vaahtoa voidaan leikata, hioa, päällystää tai maalata.
Polyuretaanivaahto, ankkurointimassa ja palokatkotuotteet

Liimavaahto

Liimavaahto soveltuu vaahtopolystyreenistä valmistettujen tuotteiden (EPS ja XPS) asentamiseen sisä- ja ulkotiloissa sekä liikuntasaumojen täyttämiseen.

Ankkurointimassa

Ankkurointimassa on kemiallinen ankkurointijärjestelmä. Sillä saadaan ankkuroitua ontelorakenteet, harkot, muuraukset sekä betoni.

Palokatkotuotteet

Palokatkon tehtävä on katkaista läpivientien kautta liekkien, kuumuuden ja savukaasujen leviäminen.

PU-pillivaahdot

Tytan polyuretaanivaahdot ovat tarkoitettu moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. O2 = 0% haitallisia MDI (isosyanaatti) -päästöjä asentamisen ja kuivumisen aikana. Pillivaahdot soveltuvat erinomaisesti pienempään asennustarpeeseen.

PU-pistoolivaahdot

Tytan polyuretaanivaahdot ovat tarkoitettu moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. O2 = 0% haitallisia MDI (isosyanaatti) -päästöjä asentamisen ja kuivumisen aikana. Pistoolivaahtoja suosittelemme erityisesti isompaan työhön, jolloin saavutetaan parempi asennuksen laatu sekä työskentely on helpompaa.

PU-moniasentovaahdot

Tytan polyuretaanivaahdot ovat tarkoitettu moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. O2 = 0% haitallisia MDI (isosyanaatti) -päästöjä asentamisen ja kuivumisen aikana. Moniasentovaahdot ovat pillivaahtoja, jotka toimivat pullon kaikissa asennoissa (pullon lämpötila yli +15°C).

Talvi PU-vaahdot

Tytan polyuretaanivaahdot ovat tarkoitettu moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. O2 = 0% haitallisia MDI (isosyanaatti) -päästöjä asentamisen ja kuivumisen aikana. Talvivaahdot ovat erityisesti talviolosuhteisiin suunniteltuja PU-vaahtoja.

Erikoisvaahdot

Tytan polyuretaanivaahtojen tuotevalikoimaan kuuluu myös erikoiskäyttöön suunniteltuja PU-vaahtoja.

Vaahtovertailutaulukot


Työohjevideo


Liima- ja tiivistysmassat, silikoni


Liima- ja tiivistysmassat, akryyli


Muut Tytan-tuotteet: Myrkyttömät Liimatiivistysmassat


Muut Tytan-tuotteet: Erikoistiivistysmassat


Muut Tytan-tuotteet: Ankkurointimassat ja -tarvikkeet


Muut Tytan-tuotteet: Muut asennustarvikkeet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Yhteystiedot