E.ON sähkönmyynti ja sähkösopimukset

Sähkö on keskeinen osa kodin viihtyvyyttä ja toimivuutta. Sähkö valaisee, lämmittää, jäähdyttää ja pitää kodinkoneet pyörimässä. Suomalaisessa kotitaloudessa sähkönkulutus ja kustannukset jakautumat keskimäärin näin:
- lämmitys 52 %
- taloussähkö 28 %
- lämmin käyttövesi 20 %

Sähkösopimuksia koskevat kysymykset koskevat kaikkia suomalaisia koteja, sillä jokaisen kotitalouden on tehtävä oma sähkösopimus asumismuodosta riippumatta. Sähkösopimuksen voi tehdä joko kokonaisuudessaan paikallisen sähköyhtiön kanssa tai kilpailuttaa sähköenergian hinta myös muilla sähköyhtiöillä. Siirtopalvelusopimus tehdään kuitenkin aina paikallisen sähköverkkoyhtiön kanssa.
Rakentajan ja remontoijan on lisäksi perehdyttävä työmaan sähkön käyttöä koskeviin kysymyksiin ja mm. sähköturvallisuusvaatimuksiin.
E.ON sähkönmyynti ja sähkösopimukset

Sähkösopimus


Mistä sähkösopimus koostuu?


E.ONin sähkönmyynti - laske tarjous

E.ON on energiayritys, joka pyrkii energiantuotantoratkaisuillaan vähentämään ilmaston lämpenemistä aiheuttavia hiilidioksidipäästöjä ja tuotteillaan ja palveluillaan pienentämään asiakkaidensa energiakustannuksia. Tarjoamme hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä sekä neuvontaa ja etuja, jotka edistävät energiatehokkuutta ja energiansäästöä. Suomessa E.ON kuuluu kuuden suurimman sähkönmyyjän joukkoon.

Sähkönmyyjän vaihto - miten toimia?

Sähköenergian voi ostaa haluamaltaan sähkönmyyjältä asuinmuodosta riippumatta: uuden sähkönmyyntisopimuksen voi tehdä omakotitaloon, kerrostalo- tai rivitalohuoneistoon sekä vapaa-ajan asuntoon. Sähkön siirrosta vastaa aina se yhtiö, jonka verkkoalueella asunto, kesämökki tai muu sähkönkäyttöpaikka sijaitsee.

Sähkön siirto


Rakentamassa? Muuttamassa?


Palvelut asiakkaille


Laske sähkötarjous kätevällä laskurilla


TUTUSTU MYÖS