Koti myymättä?

Sinä tunnet parhaiten kotisi, loma-asuntosi, tonttisi, toimitilasi, maa- tai metsätilasi, autotallisi tai varastosi. Kun myyt itse, tavoitat Oikotiellä satoja tuhansia aktiivisia ostajia. Voit valita Oikotien ilmoituspaketista itsellesi sopivimman. Oikotie tukee sinua myös ilmoittamisen jälkeen antamalla käyttöösi tarvitsemasi aineistot asunnon näyttöihin ja kaupantekoon. 

Oikotien vahtipalvelu seuraa puolestasi asuntoilmoittelua ja kertoo sinulle heti, kun etsimäsi kaltainen kohde tulee myyntiin tai vuokralle. Voit itse määrittää hakuehdot, joiden perusteella vahti ilmoittaa sinulle myyntiin tulevista kohteista, mm. hinta, koko, asuntotyyppi, sijainti. Tarvitsetko vuokra-asuntoa? Tee vahti ja tutustu Oikotien tuhansiin vuokrailmoituksiin.Asunnon myyntiopas

Aiotpa myydä asuntosi itse tai välittäjää apuna käyttäen, olet molemmissa tapauksissa asunnon omistajana aina itse vastuussa kaupasta. Asunnon myyntioppaan lukemalla varmistat, että kotisi vaihtaa omistajaa nopeasti, lakipykäliä unohtamatta. Tutustu, miten asunnon myynti toimii vaihe vaiheelta.

Yhteystiedot