Käsinlyödyt tiililaatat

Yksi tapa muuttaa kodin ilmettä on päällystää seiniä tai seinän osia aidoilla käsinlyödyillä tiililaatoilla.Tiililaatta on varsin oiva vaihtoehto erityisesti peruskorjausten yhteydessä tehtäviin sisustusmuutoksiin kun vanha taustarakenne on jo olemassa. Laatan avulla voidaan huonetilan ilme muuttaa aikaisempaan nähden persoonallisemmaksi ja tunnelmaltaan erilaiseksi. Esimerkiksi keittiöissä tiilen käyttökohteita ovat seinät tai seinien osat kuten tilanjakajat sekä erityisesti tiskipöydän taustaseinät. Olohuonetiloissa voidaan tehdä esimerkiksi vaikka vain yksi tehostusseinä tiilellä korostamaan muita sisustuselementtejä. On aivan sama onko koti moderni tai antiikkinen, tiili sisustuselementtinä sopii aina. Valikoimassa on useita eri malleja ja ne on itsekin helppo asentaa.Terca-tiililaatat mallisto


Esitteet


Tilaa tiililaattoja Rakentaja.fi-verkkokaupasta


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


YhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.