Jäspin ilma-vesilämpöpumput

Jäspi-ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysjärjestelmä, jonka toiminta perustuu siihen, että se siirtää energiaa ulkoilmasta talon vesikiertoiseen lattia- ja patterilämmitykseen sekä käyttöveteen. Se on energiatehokas ratkaisu sekä uudisrakennukseen että remonttikohteeseen ja myös varteenotettava vaihtoehto maalämmölle. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan huolehtia lisäksi kiinteistön jäähdytyksestä, jolloin asumismukavuus ei kärsi kuumanakaan kesäpäivänä.

Ilma-vesilämpöpumppua hankittaessa ei tarvita lämpökaivoporausta, joten se on maalämpöpumppua selvästi edullisempi lämmitysratkaisu. Lisäksi pohjoisen vaativiin sääolosuhteisiin suunnitellut laitekomponentit tuovat säästöä huoltovapaudella. Kattava toimitussisältö helpottaa asennustyötä kohteessa.

Jäspi-ilma-vesilämpöpumput valmistetaan Raisiossa ja Turussa, ja myynti toimii jälleenmyyjien kautta. Koko Suomen kattavaan jälleenmyyntiverkostoon pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.Ilma-vesilämpöpumput – tutustu vaihtoehtoihin


Kun haluat uusia koko lämmitysjärjestelmän:


Kun haluat lämpöpumpun vanhan lämmityksen rinnalle:


Katso lisätietoa


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Jäspi-ilma-vesilämpöpumput
Jäspi-lämminvesivaraajat


TUTUSTU MYÖS