Lämmitystavat

Tuotetiedot ja työohjeet

Öljylämmityskattiloiden energiatehokkuus on jatkuvasti parantunut. Öljylämmitysjärjestelmä onkin erittäin energiatehokas: se pystyy käyttämään hyväksi 95 % öljyn energiasta. Uusissa pientaloissa lämmönjako tapahtuu yleensä vesikiertoisella keskuslämmityksellä.

Hybridilämmityksessä eli kahden tai useamman energian rinnakkaiskäytössä voidaan öljyn käyttöä oleellisesti vähentää. Öljyllä varmistetaan talon lämpiäminen pakkaskautena. Muulloin lämmitys ja lämpimän käyttöveden tuottaminen hoidetaan uusiutuvilla energiamuodoilla aurinkolämmitystä tai lämpöpumppua käyttämällä.
Tuotetiedot työohjeet
Edullinen, huoleton ja ekologinen kaukolämpö sopii kaikentyyppisille ja -kokoisille kiinteistöille, ja siihen voidaan liittää yhtä hyvin uudet kuin vanhatkin rakennukset. Kaukolämpö onkin Suomen suosituin lämmitysmuoto.

Kaukolämmössä palveluntuottaja, eli Pori Energia sitoutuu asiakkaaseen rakennuksen koko elinkaaren ajaksi. Muiden lämmitysmuotojen kohdalla kyse lähes aina laitteistokaupasta, jossa vertailut, kilpailutus ja takuuasiat jäävät useimmiten ostajan vastuulle. Kaukolämmön asiakkaana Pori Energia vastaa siitä, että lämpöä tuotetaan kaikkina vuodenaikoina ympäristöystävällisesti. Teemme myös tarvittaessa asiakkaiden laitteistotarkastuksia, jossa tarkastamme, että laitteisto on turvallinen ja että se toimii oikealla tavalla.
Tuotetiedot työohjeet