Väliovet

Tuotetiedot ja työohjeet

Tee pienestä kylpyhuoneestasi suuri ja valloita neliöt. Kylpy- ja kodinhoitohuone saavat arvokasta lisätilaa Liunen avulla; enää tiellä ei ole kääntyviä ovia, jotka pitäisi huomioida pohjaratkaisussa. Kosteisiin tiloihin on suunniteltu oma Liune, jossa on otettu huomioon kohteiden vaatimat erityistarpeet, kuten kaatokourut ja ilmaraot. Sähkö- ja putkivedot voidaan huomioida elementissä, ja kalusteiden asennus rakenteisin on mahdollista kalustetukien avulla. Myös turvallisuusmääräykset on huomioitu niin kylpyhuoneessa kuin saunassa.

Seinän sisään liukuva väliovi Liune on sisustajan ja tilankäytön unelma, joka soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen sekä asuin- että toimitilakohteissa.


Tuotetiedot työohjeet

Liune on kotimainen täydellinen väliovi, jossa ovi liukuu seinärakenteen sisään. Ovi, joka vapauttaa villakoirat ja ovistopparit. Yksi Liunen väliovi antaa tilaa 1-3 m2 ja laaja ovimallisto sekä sisustuksellinen ominaisuus takaavat viihtyisän kodin. Liune on sisustajan ja tilankäytön unelma, joka soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen sekä asuin- että toimitilakohteissa. Liune on kehitetty vastaamaan modernin asumisen vaatimuksiin sekä esteettisesti että teknisen toimivuuden kannalta.


Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi
- Liune Door - Moderni väliovi
- Liune Door - Liukuvat väliovet - tuoteohje

Tilaa tästä

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntöjä tuotteista ja palveluista

Pyydä yhteydenottoa