Tulisijat

Tuotetiedot ja työohjeet

Takka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Se on myös kiinteä osa kodin sisustusta ja tyyliä. Monipuolisesta Valmistulen valikoimasta löydät kotiisi sopivan tulisijan.
Tulisijan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisen tilaan ja käyttöön tulisija tulee. Esimerkiksi mökkiolosuhteissa kiertoilmatakan avulla saadaan nopeasti mukava lämpö pirttiin kun taas varaavan takan avulla lämpöä saadaan tilaan pidemmäksi aikaa.

Uudisrakentajan tulisijapalvelu
Tulisijan hankinta on nyt helppoa. Näyttävät ja laadukkaat Valmistulen tulisijatuotteet yhdistettynä ammatitaitoiseen suunnitteluun sekä asennukseen takaavat sinulle helpon tien elävän tulen tunnelmaan ja lämpöön.
Tuotetiedot työohjeet
Nyt tulisijan hankkimiseen liittyvästä projektista on tehty entistä helpompaa. Voit unohtaa usean eri urakoitsijan aikataulujen sopimisen ja toimitusaikojen järjestelemisen. - Valmistuli tarjoaa sinulle ratkaisun, jossa saat kotiisi sekä takan että piipun paikoilleen asennettuna, ja aikaa kuluu vain muutama tunti.

Valitsemasi tunnelmallinen ja tyylikäs tulisija yhdistettynä saumattomaan ja paloturvalliseen OnPiippuun on helppo ratkaisu. Jokainen tulisija toimitetaan tehtaalla valmiiksi viimeisteltynä ja asennetaan paikoilleen tarkasti mitattuun paikkaan. Tulisijan kanssa samaan aikaan toimitettavalle OnPiipulle tehdään aukko kattoon. Itse piippu nostetaan paikoilleen nosturilla.

Suunnittelusta toimitukseen ja siististi tehtyyn asennukseen - lämpimän tunnelman saat kotiisi kerralla Valmistulelta.
Tuotetiedot työohjeet

Tulikiven uudet keraamiset tulisijat on suunniteltu vastaamaan nykyrakentamisen vaatimuksia. Tulisijojen toiminta on vakiona huoneilmasta riippumatonta: paloilma tuodaan tulipesään ulkoa, ja luukut ovat kaasutiiviitä. Näin takka ei sekoita asunnon ilmanvaihtoa eikä hyödynnä jo lämmitettyä sisäilmaa palamiseen. Saneerauskohteissa palamisilma voidaan toki ottaa tarvittaessa myös sisäilmasta. Uudet takat voidaan lisäksi liittää Tulikivi Green W10-vesilämmitysjärjestelmään, jolloin tulisijan tuottamaa lämpöä voidaan hyödyntää asunnon vesikeskuslämmityksessä ja lämpimän käyttöveden tuottamisessa. Tulisijoissa on harmoninen ilme: Tulikiven itse kehittämä turvallinen ja kaunis luukku on upotettu tulisijan pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita. Pintamateriaalien lukuisista vaihtoehdoista ja väreistä voit helposti valita omaan sisustukseesi sopivat sävyt.


Tuotetiedot työohjeet

Varaava Tulikivi-tulisija on varsinainen lämpövoimala. Tulikivi-tulisijan taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Polttopuut palavat takan pesässä tehokkaasti, ja uunin massa varaa lämmön nopeasti itseensä. Varaava takka luovuttaa lämmön tasaisesti koko huonetilaan, joka pysyy pitkään mukavan lämpöisenä. Säteilylämpö tuntuu pehmeältä ja sitä on helppo hengittää. Varaava tulisija ei polta huoneilmaa kuivan tunkkaiseksi. Päin vastoin, ilma pysyy raikkaan oloisena ikkunaa avaamattakin.

Tulikivi panostaa palvelun helppouteen. Tulitikut käteen -lupaus on merkki vaivattomuudesta. Tulikivi tekee sinulle kaiken valmiiksi aina siihen asti, kun otat tulitikut käteen ja sytytät Tulikivi-takkaasi ensimmäiset tulet. Tulikivi-tulisijan asennus onnistuu niin uudisrakennukseen, saneerauskohteeseen kuin nykyisen tulisijasi paikalle. Tulikiven kattava verkosto palvelee ja auttaa vanhan takan purkamisesta uuden rakentamiseen ja huoltoon vuosien vieriessä.

Tulikiven tulisijaperheeseen kuuluu sekä modernin linjan edustajia että paljon perinteisiä, ajattomia klassikkomalleja. Oletpa ahkera lämmittäjä tai herkeämätön tuleen tuijottaja, vaihtoehtoja piisaa.


Tuotetiedot työohjeet