Pihan varusteet

Tuotetiedot ja työohjeet

Olipa talosi ulkonäkö millainen tahansa, Crawfordilla on siihen sopiva autotallinovi. Ovi korostaa talon arkkitehtuuria, kun valitset sen värin ja mallin huolella. Ikkunoiden ja muiden lisätarvikkeiden avulla voit muunnella oven ulkonäköä makusi mukaan.

Crawford g60-ovivalikoima on markkinoiden suurimpia. Ovien lämmöneristyskyky on lisäksi Suomen vaativiin olosuhteisiin soveltuva. Tilaamme kaikki ovet asiakkaan mittojen mukaisesti. Ovi asennetaan aukon sisäpuolelle.

Turvallisuuden suhteen Crawford-ovikoneisto on sataprosenttisen luotettava. Erityisen mukavalta tuntuu, että niin täydellinen järjestelmä on vielä hyvännäköinenkin.
Tuotetiedot työohjeet

Muurikka Kesäkeittiö on ainutlaatuinen konsepti, jolla valmistat monipuolisesti herkkuja haluamallasi valmistustavalla. Voit grillata, paistaa, savustaa, pariloida keittää... Kaikki samassa Kesäkeittiössä! Kesäkeittiössä on kolme vakiokokoonpanoa, Kesäkeittiö KAASU, KAASU MAXI ja SÄHKÖ. Kesäkeittiö KAASUssa tulee vakiona Kesäkeittiövaunu Basic, Kaasupoltin D-300, Muurikkapannu 48 cm suojapussissa sekä Muurikka kansi 44 cm. Kesäkeittiö KAASU MAXIiin kuuluu Kesäkeittiövaunu Maxi, Kaasupoltin D-400, Muurikkapannu 58 cm sekä Muurikka kansi 58 cm. Kesäkeittiö SÄHKÖssä tulee vakiona Kesäkeittiövaunu Basic, Muurikka Sähkögrilli sekä Muurikkapannu 48 cm suojapussissa. Kesäkeittiötäsi voit täydentää tarpeittesi mukaan erilaisilla lisävarusteille, esim. wokkipannuilla, parilapannulla, paellapannuilla, savustusastialla jne... Myös lämmönlähteitä voit lisätä ja vaihtaa, eli Sähkögrillin paikalle sopii Kaasupoltin tai päinvastoin.


Tuotetiedot työohjeet

Pihasaunat, paljut ja porealtaat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Niistä puuttuu usein peseytymismahdollisuus. Auringolla lämpiävä ulkosuihku vastaa tähän tarpeeseen.  

Uima-altaita on täällä vain harvoissa pihoissa, mutta ulkosuihkut sopivat yhtä hyvin mökkirantaan ja rantasaunan kulmalle. Kylmä vesi otetaan puutarhaletkusta, ja se lämpenee ilmaiseksi ulkosuihkun rakenteissa. 


Tuotetiedot työohjeet
Nykyaikainen kuivakäymälä soveltuu sekä sisä- että ulkokäymäläksi mökille tai vakituiselle asunnolle. Kuivakäymälä on ympäristönystävän valinta, sillä se ei tuhlaa puhdasta vettä eikä tuota jätevesiä puhdistettavaksi.

Vanhakin huussi voidaan useimmiten uudistaa käyttömukavaksi ja ympäristöystävälliseksi käymäläksi. Hyvän tiivispohjaisen kuivakäymälän asentaminen vanhaan ulkohuussiin parantaa huomattavasti käymälän käyttömukavuutta ja estää ravinnepitoisen kuormituksen maaperään.

Biolanin kuivakäymälämalleissa löydät valinnanvaraa.
Tutustu valikoimaan ja tilaa käymälä kätevästi Rakentaja.fi verkkokaupasta!
Tuotetiedot työohjeet

Kompostointi on luonnollinen osa omakotitalouden jätehuoltoa. Omassa kompostorissa eloperäisen jätteen voi kierrättää lähellä syntypaikkaansa. Kompostin lopputuotteena syntyy arvokasta, humuspitoista maanparannusainetta puutarhaan. Talousjätteen lisäksi kompostiin kelpaavat puutarhajäte ja kuivakäymäläjäte. Kunnollisilla välineillä ja perustiedoilla kompostointi on helppoa ja mielenkiintoista; pidät sitä sitten harrastuksena tai luonnollisena osana jätehuoltoa. Biolanilta löydät kompostorimallit niin puutarhajätteen kuin keittiöjätteenkin kompostoimiseen.

Ps. Rakentaja.fi-verkkokaupasta löytyy myös Biolan kompostorit ja kuivakäymälät!


Tuotetiedot työohjeet

Aidon ja alkuperäisen Kotakeittiön tarina alkaa Lapista, missä ruokaa ja lämpöä arvostetaan sekä terästä kunnioitetaan. Kotakeittiön idea oli luoda kotaan tulisija, jossa voisi valmistaa ruokaa ja joka olisi turvallinen lämmönlähde sekä tunnelman luoja. Ensimmäinen Kotakeittiö tuli markkinoille 1993. Kotakeittiön perusmalli on aikojen saatossa kehittynyt puilla tai hiilillä toimivaksi monitoimi-avotulisijaksi, jonka paikka on kotipihalla, mökillä tai missä tahansa paikassa, jossa kokoonnutaan laittamaan ja nauttimaan ruokaa yhdessä. Sen luona kohtaavat lämpö, hyvä ruoka ja ystävät. Kotakeittiöllä kiehautat kahvit, loimutat lohet, grillaat ja savustat lihat sekä keität padat ja puurot. Kestävä ja helppohoitoinen avotulisija on arkipäivän luksusta. Kaikki Kotakeittiö® - tulisijat ovat valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä, joka takaa Kotakeittiö®- tulisijojen laadun ja kestävyyden. Kotakeittiö® - tulisijat ovat pinnoitettu polttojauhemaaleilla mitkä kestävät erittäin hyvin lämpötilojen ja sään vaihteluita.


Tuotetiedot työohjeet