Kodin ohjaus ja valvonta

Tuotetiedot ja työohjeet

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmällä seuraavat toiminnot ja edut: + Kodin ohjaukset keskitetysti ja/tai etänä + Ohjaukset älypuhelimella tai tabletilla, paikasta riippumatta + Ohjaa valaistusta, lämmitystä, ilmastointia, kaihtimia ja ovipuhelinta + Tee itse valaistustilanteita ja muokkaa niitä tarvittaessa + Luo aikaohjauksia Katso lyhyt esittelyvideo alta.


Tuotetiedot työohjeet

Sähköistyksen ohjaus kuuluu nykyaikaiseen kotiin. KNX-järjestelmän ideana on yhdistää rakennuksen kaikki sähköiset toiminnot yhtenäiseksi älykkäästi toimivaksi verkoksi. Valaistusta, lämmitystä, ilmastointia, valvontaa ja periaatteessa kaikkia rakennuksen toimintoja voi ohjata yhdellä järjestelmällä. KNX on väylätekniikka, jolla taloautomaation eri osia ohjataan yhdellä ainoalla järjestelmällä, jossa laitteet ja eri järjestelmät keskustelevat keskenään. Väylätekniikka tuo merkittäviä säästöjä niin toteutusvaiheessa kuin rakennuksen elinkaaren aikanakin. ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteet sopivat sekä rakennettaviin pientaloihin että saneerauskohteisiin. Puhelimen videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus.


Tuotetiedot työohjeet

Kattavan ja hyvin suunniteltu ABB-Welcome tarjoaa ratkaisut niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseenkin. Olipa kyse omakoti-, rivi-, tai kerrostalosta tai erityistä turvallisuutta vaativasta kohteesta. Muunneltava ABB-Welcome soveltuu laajan tuotevalikoiman ja modulaarisen rakenteensa ansiosta kaikkiin kohteisiin. Laadukkaat tuotteet on testattu ja todettu kestävän sekä Suomen sääolosuhteita että ilkivaltaa (IK07). ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmästä löytyy ulkoyksiköt ja erilaisia sisäyksikköjä videonäytöllä ja ilman sekä luurillisia vaihtoehtoja.


Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi
- Smarter Home

Tilaa tästä