Ilmanvaihtokanavat

Tuotetiedot ja työohjeet

Hyvä sisäilma on tärkeä osa kotia. Sen laatu vaikuttaa sekä asukkaiden että talon hyvinvointiin ja terveyteen. Jokaiseen pientaloon yksilöllisesti suunniteltava Uponor-ilmanvaihtojärjestelmä pitää kodin ilman luonnollisen raikkaana ja vedottomana, juuri ihmiselle sopivana. Valittavana on myös solumuovilla esieristetty putkisto, joka sopii hyvin myös viilennetyn tuloilman johtamiseen. Lisäksi eristekerros toimii kylmissä ja lämpimissä tiloissa kondendenssieristeenä eli kanaviston päälle riittää pelkkä puhallusvilla.

Muovinen kanavisto on hygieninen, tiivis ja hiljainen. Sen asennus on helppoa ja nopeaa. Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja.
Tuotetiedot työohjeet
Vallox-mallistosta löytyvät parhaat ilmanvaihtokoneet uudisrakentajille ja saneeraajille, ratkaisut automatiikkaa arvostaville ja niille, jotka hakevat käsisäätöistä, mutta laadukasta perusratkaisua.

Älykäs ohjausteknologia, energiatehokkuus ja automaattisuus merkitsevät terveellistä sisäilmaa, vaivattomuutta sekä alhaisempia käyttökustannuksia. Mallistosta löytyvät ratkaisut myös kohteisiin, joissa haetaan energiatehokkuutta tai hyvää äänitekniikkaa.

Energiatehokas matalaenergiamallisto soveltuu niin matala- kuin passiivienergiataloihinkin.
Tuotetiedot työohjeet
CLIMCOVER TUBE Alu2 tekee iv-kanavien eristämisestä helppoa myös omatoimirakentajalle. Erinomaisen käsiteltävyytensä ansiosta kanavien ja kulmaosien eristäminen käy helposti ja tehokkaasti. Tuoteperhe kattaa kaikki pientaloissa tyypillisesti käytettävät kanavakoot ja eristyspaksuudet.

CLIMCOVER TUBE Alu2 tuo aivan uuden ulottuvuuden pientalojen iv-eristyksiin. Tuotteen suunnittelussa on panostettu erityisesti eristämisen helppouteen ja ajan säästämiseen. Kanavien eristäminen ennen niiden asentamista paikoilleen nopeuttaa työtä huomattavasti ja asennuksen jälkeen jäljelle jää vain eristesaumojen viimeistely. Itse eristystyö on helppoa ja nopeaa suorittaa työtason päällä. Lopputuloksesta tulee siisti ja kanavat saavat energiatehokkaan ja paloturvallisen lämmöneristyskerroksen.
Tuotetiedot työohjeet