Hormit

Tuotetiedot ja työohjeet

Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys. Yritys on täyden palvelun hormitalo. Eskon tekee puolestasi kaiken hormeihin liittyvän kartoituksesta ja suunnittelusta työn toteuttamiseen saakka.

Pitkän kokemuksen avulla Eskon osaa suunnitella ja toteuttaa kohteeseesi juuri oikean ratkaisun – rakensitpa sitten uutta tai kunnostit vanhaa. Eskon kunnostaa muun muassa vanhoja tulo- ja poistohormeja Mordax-horminkorjausmenetelmällä tai teräksisellä galvanoidulla taipuisalla Mordax-putkella.

Eskon Oy suorittaa myös ilmanvaihtourakointia aina teollisuuden tiloista pientaloihin. Asiakkaita palvellaan pitkällä kokemuksella. Toimiva ilmanvaihto on tärkeää sekä rakennuksen kunnolle että siellä asuvien sekä oleskelevien ihmisten hyvinvoinnille. Oikein toteutettuna ilmanvaihto on energiatehokasta.
Tuotetiedot työohjeet

Tiili on perinteisin ja yleisin savupiippujen rakennusmateriaali. Tiilihormisto on edullinen rakentaa ja lämpötaloudellisilta ominaisuuksiltaan ylivoimainen: se on massiivinen hormisto, joka pystyy luovuttamaan siihen varastoituneen lämmön huonetiloihin. Tiilihormiston edut korostuvat erityisesti huonetiloiltaan korkeissa ja kaksikerroksisissa taloissa. Tiilipiippu voidaan puhtaaksimuurata, tehdä siihen tarvittava määrä hormeja, joihin myöhemmin on helposti avattavissa uusia liitosaukkoja tai vaihtaa esim. Rakennuskustannuksiltaan muurattu savupiippu on hyvin kilpailukykyinen ja siihen on helppo tehdä tarvittava määrä hormeja. savupelti. Savupiiput on suunniteltava ja rakennettava Suomen rakentamismääräyskokoelman ohjeen E3:n Pienet savuhormit.


Tuotetiedot työohjeet
OnPiippu on asiakkaalle toimitettaessa käyttövalmispiippu. Siihen voidaan heti kytkeä tulisijat ja se voidaan ottaa käyttöön jo rakennusaikaiseen lämmitykseen. Savupellit sekä tulisijojen ja nokiluukkujen liitännät ovat valmiina halutuilla paikoillaan. OnPiippu on markkinoiden paloturvallisin valmispiippu ja rakenteensa vuoksi erittäin turvallinen vaihtoehto muurattuihin piippuihin verrattuna.

Kokonaiskustannuksiltaan OnPiippu on kilpailukykyinen. OnPiippu-asiakkaat eivät tarvitse monia eri ammatilaisia piipputyömaalle. Telinetyöt, tavaroiden kantaminen sisälle, ullakolle ja katolle sekä jälkisiivous jäävät pois. Asentaminen voidaan toteuttaa sääolosuhteista riippumatta.
Tuotetiedot työohjeet

Kikka-piipunhattu on savupiipun paras kaveri. Sen suojassa piippu ei murene, vaan kestää sortumatta ankarat sään vaihtelut vuodesta toiseen. Hattu estää tehokkaasti kosteusvaurioiden syntymisen eli se suojaa täten myös taloasi. Piipunhatulla ei siis suojata ainoastaan savupiippua, vaan myös taloa kosteusvaurioilta, sillä hyvin yleisesti kosteusvauriot ovat lähtöisin juuri savupiipusta valuneesta vedestä. Kaareva muoto lisää piipunhatun tukevuutta ja vähentää myös hatun lumikuormaa. Kaarevuuden ansiosta KIKKA-piipunhattu on tuulella ja sateella lähes äänetön. Kaareva piipunhatun kansi on todella luja. Kansiosan elementit menevät limittäin, joten se lisää lujuutta entisestään. Kaarevuus antaa myös tyylikkään muodon hatulle.


Tuotetiedot työohjeet