Kiukaat

Tuotetiedot ja työohjeet

Tulikivi-kiukaat tarjoavat uuden ajan saunanautintoja. Kiukaiden moderni muotoilu tekee saunomisesta nautinnon kaikille aisteille ja vievät saunan osaksi kodin sisustusta.

Hyvän kiukaan tunnistat kiukaan vaatimasta kivitilan koosta. Hyvä löyly syntyy riittävän suuresta kiuaskivimassasta ja kivitilan lämpötilasta. Tulikivi-kiukaat sopivat sisustukseen.

Tulikivi tarjoaa hyvän valikoiman puukiukaita saunasi koon ja valitsemasi lämmitysmuodon mukaan. Savusaunan ystäville Tulikiveltä löytyy oma mallinsa.
Tuotetiedot työohjeet
Tulikivi tarjoaa uuden ajan saunanautintoja kauniissa muodossa. Tulikiven kiukaat ovat muotoilultaan moderneja ja toimivat upeina sisustuselementteinä löylyhuoneessa. Nämä, ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut tekevät saunomisesta nautinnon kaikille aisteille. Tulikivi-kiukaat tottelevat käskyjä ja sopeutuvat aikatauluihin. Kiukaat on mahdollista kytkeä KNX-taloautomaatioon.

Sähkökiukaissa on monia eri vaihtoehtoja pintamateriaaliksi harmonisesta vuolukivestä vaaleaan keraamiseen pintaan. Vuolukivi on erinomainen materiaali kiukaaseen, koska se antaa erinomaisen löylyn saunaan ja kiukaan vuolukivipinta kuivattaa kätevästi saunan saunomisen jälkeen.

Hyvän kiukaan tunnistat kiukaan vaatimasta kivitilan koosta. Hyvä löyly syntyy riittävän suuresta kiuaskivimassasta ja kivitilan lämpötilasta. Kiukaiden pintalämpötila pysyy alhaisena, tehden niistä turvallisia käyttää ja helppoja sijoittaa erikokoisiin ja -mallisiin saunoihin.
Tuotetiedot työohjeet
Mondex-tuotteilla on yli 28 v perinne. Tuotteidemme valmistus tapahtuu kotimaassa. Haluamme tarjota laadukkaita ja turvallisia tuotteita asiakkaillemme. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja tuotteiden testaamiseen. Haluamme tarjota parasta. Meille on tärkeätä asiakkaiden tyytyväisyys tuotteisiimme.

Suomalaisena yrityksenä teemme jatkuvasti työtä saunanautintojen takaamiseksi.

Olemme aina halunneet kuulla ihmisten kokemuksia ja ajatuksia siitä kuinka saunominen voisi olla vieläkin nautinnollisempaa, silloin saamme pohjan joka vie tuotesuunnittelumme lähemmäksi lopputuotetta. Näin tuotteemme sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet ihmisten hellimiseen saunoissaan.

Nautinnollisia saunahetkiä!
Tuotetiedot työohjeet