Kiukaat

Tuotetiedot ja työohjeet

Tulikiven sähkökiukaiden moderni muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut tekevät saunomisesta nautinnon kaikille aisteille ja vievät saunan osaksi kodin sisustusta.

Hyvän kiukaan tunnistat kiukaan vaatimasta kivitilan koosta. Hyvä löyly syntyy riittävän suuresta kiuaskivimassasta ja kivitilan lämpötilasta.Sisustukseen sopivat Tulikivi-kiukaat tottelevat käskyjä ja sopeutuvat aikatauluihin.

Kiukaiden pintalämpötila pysyy alhaisena, tehden niistä turvallisia käyttää ja helppoja sijoittaa erikokoisiin ja –mallisiin saunoihin. Kiukaan kaunis ulkonäkö tekee saunomisesta entistä nautinnollisempaa.
Tuotetiedot työohjeet
Tulikivi-kiukaat tarjoavat uuden ajan saunanautintoja. Kiukaiden moderni muotoilu tekee saunomisesta nautinnon kaikille aisteille ja vievät saunan osaksi kodin sisustusta.

Hyvän kiukaan tunnistat kiukaan vaatimasta kivitilan koosta. Hyvä löyly syntyy riittävän suuresta kiuaskivimassasta ja kivitilan lämpötilasta. Tulikivi-kiukaat sopivat sisustukseen.

Tulikivi tarjoaa hyvän valikoiman puukiukaita saunasi koon ja valitsemasi lämmitysmuodon mukaan. Savusaunan ystäville Tulikiveltä löytyy oma mallinsa.
Tuotetiedot työohjeet
Mondex-tuotteilla on yli 25 v perinne. Tuotteidemme valmistus tapahtuu kotimaassa. Haluamme tarjota laadukkaita ja turvallisia tuotteita asiakkaillemme. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja tuotteiden testaamiseen. Haluamme tarjota parasta. Meille on tärkeätä asiakkaiden tyytyväisyys tuotteisiimme.

Suomalaisena yrityksenä teemme jatkuvasti työtä saunanautintojen takaamiseksi.

Olemme aina halunneet kuulla ihmisten kokemuksia ja ajatuksia siitä kuinka saunominen voisi olla vieläkin nautinnollisempaa, silloin saamme pohjan joka vie tuotesuunnittelumme lähemmäksi lopputuotetta. Näin tuotteemme sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet ihmisten hellimiseen saunoissaan.

Nautinnollisia saunahetkiä!
Tuotetiedot työohjeet

Saunapiipun kirkas ruostumaton ulkokuori on tyylikäs ja sileä, kiinnityspannaton ratkaisu, joka on on hyvin viimeistellyn näköinen. Eristämättömään liitosputkeen integroitu adapteri muuttaa piipun täysieristeelliseksi ja tekee piipusta ehdottoman höyrytiiviin. Schiedel Saunapiippu on markkinoiden ainoa saunapiippu, jossa on käytetty pelkästään keraamista eristettä. Se ei sintraannu kovissakaan lämpötiloissa.


Tuotetiedot työohjeet