Keittiökalusteet

Tuotetiedot ja työohjeet


Keittiö on tärkeä hankinta, joka kannattaa valita huolella. Keittiösuunnittelussa on otettava huomioon yhtä aikaa monia eri tekijöitä, kuten toimintojen mukainen tilasuunnittelu, tarkoituksenmukaiset ja silmää miellyttävät pintamateriaalit, kalusteiden mitoitus ja ergonomisuus, oikein ja tukevasti sijoitetut koneet, valaisimet sekä turvasuojatut pistorasiat ja mahdolliset lapsiturvalaitteet.

Kun tähän lisätään vielä tyyli ja tunnelma, värit ja tilan muoto, ollaan suunnittelemassa kokonaisuutta, johon tarvitaan aikaa ja myös keittiöasiantuntijan apua.

Artikkelisarjamme Keittiösuunnittelun vaiheet käy keittiön suunnittelun ja toteuttamisen yksityiskohdat läpi alkaen tilasuunnittelun perusteista ja jatkuen aina keittiön viimeistelyyn ja materiaalien hoitoon asti. Tutustu ohjeisiin ja vinkkeihin!
Tuotetiedot työohjeet

Oletko miettinyt, miten suosittu paikka keittiö on kodissasi? Eikö vain, että aamuisin askeleesi vievät ensimmäisenä keittiöön? Päivän mittaan keittiön pöydän ääressä ratkotaan elämää suurempia tilanteita yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Ja illalla nukkumaan käydään keittiön kautta. Lähes 365 päivää vuodessa. Siksi keittiöön kannattaa panostaa ja siitä kannattaa tehdä juuri oman maun mukainen, joka vastaa täydellisesti unelmakeittiötä ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan. Kokenut suunnittelutiimimme hakee jatkuvasti vaikutteita kansainvälisistä sisustustapahtumista ja suunnittelee niiden pohjalta ratkaisuja, jotka soveltuvat suomalaiseen elämänmenoon ja makumieltymyksiin. Aloita oman, uniikin A la Carte -keittiösi suunnittelutyö varaamalla maksuton aika lähimmän A la Carte -keittiöasiantuntijan luo!


Tuotetiedot työohjeet
Koti on meille erityisen tärkeä paikka, ja kodin sydän on keittiö, jossa voi kestittää juhlavieraita sekä pyörittää arkea. Keittiön on kestettävä aikaa, elämää ja käyttöä. Me suomalaiset haluamme asioiden toimivan juuri niin kuin on luvattu. Arvostamme kotimaisuutta, käytännöllisyyttä ja järkihintaa, tyylikkyydestä tinkimättä.

Nämä ovat syitä, joiden takia Petra-keittiöt on jo vuosia ollut Suomen suosituin keittiömallisto. Varaa aika ammattitaitoiselle keittiösuunnittelijallemme, niin suunnitellaan sinullekin unelmiesi keittiö, jossa on tilaa elämälle.

Petra-keittiöitä myyvät Petra-keittiömyymälät ja Keittiömaailmat ympäri Suomen.
Tuotetiedot työohjeet

Oikeat kodinkonevalinnat helpottavat arkea sekä säästävät energiaa, lompakkoa ja luontoa. Haluaisitko käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin pakastimen sulatukseen tai uunin puhdistukseen? Erityistoiminnoilla varustettujen kodinkoneiden ansiosta voit unohtaa epämieluisat kotityöt. Entä toivotko, että jääkaappiin mahtuisi kerralla useamman päivän ruokaostokset tai että pakastimessa olisi enemmän tilaa leipomuksille ja metsän antimille? Pesisitkö treenivaatteet mieluusti pikaohjelmalla? Kodinkoneiden valinnassa ei ole pelkästään kyse hintalapusta tai muotoilusta. Siihen vaikuttavat myös esimerkiksi asunnon koko, perheenjäsenten määrä ja elintavat.   

Tarvitset sitten pesukonetta, kuivausrumpua, astianpesukonetta, jääkaappia, pakastinta, liettä, uunia, liesituuletinta, mikroaaltouunia tai pölynimuria, löydät parhaimmat valikoimat, merkit ja tarjoukset Gigantista. 

Mieti, suunnittele ja tee juuri sinun tarpeisiisi sopivat kodinkonevalinnat.


Tuotetiedot työohjeet

Keittiötyyleissä on mistä valita. Pidätkö esimerkiksi raikkaan vaaleasta, klassisen tyylikkäästä, modernin minimalistisesta, maalaisromanttisesta vai trendikkäästä ja teknisesti edistyneestä? Gigantti auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi Epoq-keittiön, toimittaa sen suoraan kotiisi ja hoitaa myös tarvittaessa asennuksen puolestasi. Joustavan rahoitussuunnitelman avulla voit maksaa keittiösi sopivissa tasaerissä.

Epoq valmistaa keittiöitä, jotka tarjoavat toimivia, joustavia ja tyylikkäitä ratkaisuja sekä vastaavat pohjoismaisia laatuvaatimuksia. Keittiön tai kodinhoitohuoneen suunnittelussa on lähes rajattomat mahdollisuudet. Laatikkotoiminnoilla, saranoilla, kaappien rungoilla, peitelevyillä ja sokkeleilla on 25 vuoden toimintatakuu. Epoq-keittiöiden moduulit on standardisoitu sopimaan mahdollisimman suureen valikoimaan kodinkoneita.

Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi Epoq-keittiön tai -kodinhoitohuoneen. Varaa aika tapaamiseen haluamastasi myymälästä.


Tuotetiedot työohjeet
Keittiömaailma on täyden palvelun keittiömyymälä, jossa syntyy unelmiesi keittiö - ajatuksen tasolta asennukseen. Keittiömaailmassa ovat edustettuina kaksi kotimaista laatubrändiä, A la Carte ja Petra. Kaikki keittiöt valmistetaan Suomen suurimmalla keittiökalustetehtaalla Nastolassa.

Keittiömaailma sovittaa keittiökalusteet, kodinkoneet, altaat ja hanat makusi ja tarpeittesi mukaan. Keittiömaailma on paikka, josta saat suunnitteluapua ja löydät makuasi miellyttävät ratkaisut sekä keittiöön, kylpyhuoneeseen että kaikkiin tiloihin, joissa tarvitset säilytystilaa. Alkukartoituksessa mittaillaan, punnitaan ja katsastetaan vaihtoehdot – ja ennen kaikkea mietitään yhdessä, millaiset ratkaisut sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

KAKSI UPEAA, KOTIMAISTA BRÄNDIÄ

Oletko enemmän A la Carte -henkinen, kansainvälisen puhdaslinjaista designia ja älykkäitä teknisiä ratkaisuja arvostava kuluttaja? Vai Petra-tyylinen, käytännöllisyyttä, kodikkuutta ja aikaa kestäviä ratkaisuja hakeva kokkaaja? Keittiömaailman laajasta mallistosta löydät varmasti unelmiesi keittiön.
Tuotetiedot työohjeet

Keittiö on kotisi eniten käytössä oleva tila, joten sen valinta kannattaa tehdä huolella. Powerin Parma-keittiöasiantuntijat auttavat sinua matkalla kohti unelmiesi keittiötä – aina suunnittelusta kodinkoneiden valintaan ja viimeistelyyn asti.

Parma-tuotemerkillä on valmistettu laatukeittiöitä Pohjoismaissa jo yli 50 vuoden ajan. Uudessa PARMA URBAN COLLECTION -mallistossa yhdistyvät tyylikkyys, tehokas tuotanto ja nopeat toimitukset. Keittiöt toimitetaan osina, jolloin tuotanto ja rahti ovat edullisempia. Keittiö voidaan toimittaa jopa 14 arkipäivän kuluessa.

Parma-keittiökaapistojen vakiomitoitus on yhteensopiva tunnetuimpien kodinkonetoimittajien mallistojen kanssa, joten voit vapaasti valita sinulle parhaiten sopivat kodinkoneet. Keittiöt ja niiden kaikki mekaaniset osat, kuten saranat ja laatikostojen kiskojärjestelmät, käyvät läpi tiukat laatutarkastukset ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Kaikille liikkuville osille annetaan 25 vuoden toimivuustakuu.


Tuotetiedot työohjeet