Kipsilevyt

Tuotetiedot ja työohjeet

Gyproc kipsilevyt sekä -järjestelmät mahdollistavat monipuoliset, muunneltavat ratkaisut sekä ammattilaiselle että pienrakentajalle.

Kipsilevypohjaisen rakentamisen etuina on helppous, monipuoliset tilaratkaisut, muunneltavuus, ympäristöystävällisyys paloturvallisuus sekä hyvä sisäilma. Gyproc tarjoaa kokonaisia kevytrakentamisen järjestelmiä ja ratkaisuja, jotka säästävät aikaa, rahaa ja ihmistä -järjestelmän asentajaa.

Kipsilevyjen perusraaka-aine, kipsi, on kierrätettävä luonnonmateriaali. Tuotteita sekä toimintaa kehitetään ympäristöä ja kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.
Tuotetiedot työohjeet
Kipsilevyjen tasoitus, saumaus sekä pintakäsittely voidaan jakaa useampaan työvaiheeseen. Ennen kipsilevyjen saumausta kannattaa tehdä tarvittavat pohjustustyöt, jonka jälkeensaumaus toteutetaan sen mukaan, onko kyseessä reunaohennettu vai suora levysauma.

Kipsilevyjen saumaus on työvaihe, joka kannattaa tehdä huolella ja ajatuksella. Se, miten hyvin saumaa kipsilevyjen saumat, vaikuttaa viimekädessä levytyksen tiiviyteen sekä pinnoituksen lopulliseen ulkonäköön. Kuten ammattilaiset sanovat: "Saumassa sen salaisuus."
Tuotetiedot työohjeet