Laminaatit, parketit ja puulattiat

Tuotetiedot ja työohjeet

Lattiapäällysteen asennus on valmistuvan tilan viimeisiä sisustustöitä. Tällöin ympärillä on arkoja viimeisteltyjä pintoja, joita tulee suojella likaantumiselta ja kolhuilta. Tuplex on puhdasta, kestävää ja kevyttä käsitellä sekä asentaa ahtaissakin tiloissa. Upofloor Tuplex on uuden sukupolven alusmateriaali parketille ja laminaatille. Se muodostuu yhdestä tiiviistä ja yhdestä hengittävästä polyeteenikalvosta ja niiden välissä olevista polystyreenirakeista. Rakenteensa ansiosta tuote on pysyvästi joustava sekä siisti asentaa. Se toimii myös riittävänä kosteussuojana, joten erilllisiä muovikalvoja ei yleensä tarvita. 


Tuotetiedot työohjeet
Lattia on kotisi tärkeimpiä sisustuselementtejä ja tyylin tekijöitä. Aitopuinen parketti on luonteva valinta asuintiloihin silloin, kun lattialta vaaditaan yksilöllisyyttä, kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Karelia-parketit tehdään useista toinen toistaan kauniimmista puulajeista. Karelia-parkettien ulkonäköön vaikuttavat puulajin lisäksi sauvaisuus, lajitelma sekä puun- ja pintakäsittelyt. Jokainen valmis parkettilattia on persoonallinen, oma taideteoksensa, joka kertoo puun yksilöllistä, jäljittelemätöntä tarinaa.

Karelia-parkettilaudassa on kolminkertainen rakenne. Pinta on kovaa, virheetöntä jalopuuta, välikerros ja pohjaviilu verkkaisesti ja vankaksi kasvanutta kuusipuuta. Rakenteen vahva mutta joustava ristiinliimaus pitää kotisi Karelia-parketin uudenveroisena vuosikymmeniä. Karelia-parketissa on itsestään lukittuva lukkopontti, joten asennus käy vaivattomasti ja valmista lattiaa syntyy nopeasti.
Tuotetiedot työohjeet

Kodin sisustus alkaa lattiasta. Lattia luo pohjan haluamallesi tyylille ja tunnelmalle, se on hiljainen taustavaikuttaja tai jo itsessään persoonallinen osa sisustusta. Laminaattipäällysteellä uusit kotisi ilmeen helposti ja edullisesti. Lattiasi kestää kovempaakin kulutusta ja säilyy vähällä vaivalla kauniina pitkään. Jos olet erityisen mieltynyt valintaasi, voit jopa purkaa lattian ja asentaa uudelleen muuttaessasi uuteen asuntoon. Laminaatin voit asentaa myös esimerkiksi vanhan muovimaton päälle. 


Tuotetiedot työohjeet

Kährs on maailman vanhimpia puulattiavalmistajia, kokemusta alalta on jo yli 160 vuoden ajalta. Kährs-parkettilattioissa yhdistyvät ensiluokkainen design, tekninen ylivoimaisuus ja korkea laatu sekä puumateriaalin luonnollinen kauneus. Vuonna 1941 Kährsille myönnettiin patentti monikerroksisesta puulattiarakenteesta – maailman ensimmäisestä lautaparketista. Puu on lattiamateriaaleista ekologisin, kaunein ja monipuolisin. Harva materiaali on yhtä lämminhenkinen ja tunnelmallinen kuin puu. Se pehmentää minimalistisen yksinkertaista sisustusta ja korostaa kauniisti perinteistä sisustustyyliä. Trendejä tulee ja menee, mutta puulattian laatu ja tyyli ovat aina muodissa. Tammi, saarni ja pyökki ja muut upeat puulajit heräävät henkiin Kährs-parkettien ja ohutpuulattioiden erilaisissa tyyli- ja pintavaihtoehdoissa, joita kaikkia yhdistää omaleimainen, tuore ulkonäkö ja tarkka työstö.


Tuotetiedot työohjeet