Ikkunoiden ja ulko-ovien tiivistys

Tuotetiedot ja työohjeet

Oikein hoidettu ikkunoiden ja ovien tiivistys parantaa asumisviihtyvyyttä vähentämällä vedon tunnetta asunnossa sekä estämällä kosteuden ja likaisen ulkoilman pääsyn sisälle. Vedon hävitessä asunnosta, myös sen lämmitystarve ja näin ollen energiankulutus pienenevät.

Kun huoneen ikkunat ja ovet on tiivistetty oikein voidaan sen lämpötilaa laskea ilman, että oleskelumukavuus kärsii. Vedottoman huoneen oleskelulämpötilan alaraja on 20 – 21 astetta.

Ikkunoiden ja ovien tiivistäminen on helppoa jos ottaa muutaman perusasian huomioon. Tiivistäminen hoituu monesti kuntoon ikkunoiden ja ovien uusimisen yhteydessä, mutta ikkunapokien ja karmien, sekä ovilehden ja karmin huoltaminen kannattaa sillä se vaikuttaa suoraan asumisviihtyvyyteen ja säästää suoraa rahaa.
Tuotetiedot työohjeet

Polyuretaanivaahto soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Tytan uretaanivaahtoja suositellaan moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. Tytan polyuretaanivaahdot ovat homesuojattuja, kestävät kosteutta eikä vaahto modernin kemiallisen koostumuksen ansiosta vaahto pääse valumaan suorilta pinnoilta. Lisäksi PU-vaahdot kestävät kylmää ja kuumaa (-60 ºC - +100 ºC). Kuivunutta vaahtoa voidaan leikata, hioa, päällystää tai maalata.
Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä