Ulkoseinän eristys

Tuotetiedot ja työohjeet

Lämmöneristämisen ja ilmanvaihdon oikeanlainen toteuttaminen on eräs keskeisimmistä tekijöistä rakennuksen asumisviihtyvyyden kannalta. Tehokkaaseen lämmöneristämiseen sijoitetut eurot palautuvat pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. Rakenteet tulee suunnitella ja toteuttaa siten, että lämmöneriste pysyy kuivana eikä sen läpi kulje hallitsemattomia ilmavirtauksia.

ISOVER-eristeiden lämmöneristyskyky on huippuluokkaa. Uuden valmistusteknologian ansiosta valmistamme lämmöneristävyydeltään markkinoiden parhaat mineraalivillaeristeet. Niiden lämmöneristyskyky perustuu kuiturakenteeseen, jossa kuitujen välissä oleva ilma pysyy paikallaan.

ISOVER-eristeissä kuidut sidotaan toisiinsa sideaineella, joten eriste ei painu kasaan pitkänkään ajan kuluessa. Näin vältytään kylmäsiltoja aiheuttavilta koloilta eristetilassa. Eristyskyky rakenteessa riippuu myös siitä miten tiiviisti eriste liittyy muihin rakenteisiin.
Tuotetiedot työohjeet
ISOVER rappauseristeillä on mahdollista toteuttaa oikeaoppiset ja kosteusturvalliset lämpörappaukset sekä uudis- että korjauskohteisiin.

ISOVER eristemateriaalit ovat kuivumiskykyisiä, mikä mahdollistaa kosteuden kuivumisen pois rakenteista. ISOVER eristeet säilyttävät hyvät lämmöneristysominaisuutensa ankarissakin olosuhteissa.

ISOVER rappauseristeet on valmistettu palamattomasta mineraalivillasta, mikä on edellytys paloturvallisten rakenteiden toteuttamiselle.
Tuotetiedot työohjeet
FF-EPS-levyt valmistetaan polystyreenistä kuten Finnfoam-levytkin, mutta valmistusmenetelmät eroavat toisistaan. Uuden valmistusmenetelmän ansiosta seinien ja kattojen eristämiseen suunniteltu FF-EPS on huomattavasti perinteistä EPS-lämmöneristettä kustannustehokkaampi.

Uusi teknologia mahdollistaa samalla paremman lämmöneristyskyvyn suhteessa tiheyteen - tämä tarkoittaa entistä parempaa eristyskykyä entistä kevyemmillä levyillä.
Finnfoam Oy valmistaa FF-EPS:ää ainoastaan harmaana, koska saavutettu eristyskyvyn parannus korvaa kalliimman raaka-aineen aiheuttamat kustannukset. Harmaa FF-EPS on eristyskyvyltään noin 16% parempi kuin perinteinen valkoinen EPS.
Tuotetiedot työohjeet

Tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset ovat voimakkaasti luoneet kasvavaa tarvetta kosteusteknisesti turvallisille ja tehokkaille lämmöneristemateriaaleille, jotka pitävät rakennepaksuudet järkevinä ja ovat paloteknisesti toimivia. Finnfoam Oy toi loppuvuodesta 2014 markkinoille uudet polyuretaanista (PU) valmistetut FF-PIR-lämmöneristeet. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena FF-PIR-eristeiden tuoteperhe on koko ajan laajentunut ja kesästä 2017 lähtien kaikkien FF-PIR-eristeiden lämmönjohtavuus on ollut 0,022 W/mK.

TEHOKAS, PALONKESTÄVÄ JA HOMEHTUMATON  

Polyuretaanieristeet jaetaan raaka-aineseoksen mukaan PUR- ja PIR-eristeisiin. Kuten FF-PIR-tuotenimi kertoo, valmistaa Finnfoam Oy ainoastaan PIR-eristeitä, joiden palonkesto-ominaisuudet ovat huomattavasti paremmat. FF-PIR eristeen vaahdon eli eristävän osan paloluokka on D-s1, d0. CE-merkitty FF-PIR on myös homehtumaton ja kosteusteknisesti turvallinen materiaali.


Tuotetiedot työohjeet

Kingspan-eristeet ovat erittäin tehokkaita, tilaa säästäviä lämmöneristeitä uudis- ja korjausrakentamiseen. Ne eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu ja niiden lämmöneristysominaisuudet säilyvät muuttumattomina vuosien saatossa. Kingspan-eristeet ovat myös paloturvallisia.

Uudisrakentamisessa Kingspan-eristelevyillä saavutetaan huippuluokan lämmöneristysominaisuudet tavanomaisilla rakennepaksuuksilla ja kustannuksilla. Vanhojen rakennusten lisälämmöneristämiseen Kingspan-eristelevyt soveltuvat erinomaisesti. Lisälämmöneristys voidaan tehdä rakennuksen sisäpuolelle ilman julkisivujen uusimisia. Eristelevyjen asentaminen on helppoa ja nopeaa.


Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä