Routaeristys

Tuotetiedot ja työohjeet

Finnfoam-eristeet ovat suulakepuristettua polystyreeniä, toisin sanoen eristeet ovat XPS lämmöneristeitä, jotka säilyttävät eristyskykynsä ja lujuutensa myös vaativissa olosuhteissa.

Finnfoam-eristelevyt omaavat suuren puristuslujuuden, jonka ansiosta eriste on mahdollista asentaa jopa perustusten alle. Riittävällä puristuslujuudella valittu levy ei puristu kasaan vaan pitää muotonsa ja eristävyytensä.

Finnfoam-eristelevyn suljettu solurakenne estää veden imeytymisen eristeeseen, tästä johtuen eriste ei lahoa, mätäne eikä sen sisälle voi muodostua mikrobikasvustoja. Finnfoamin homehtumattomuus onkin todistettu rankimmissa mahdollisissa VTT:n hometesteissä.
Tuotetiedot työohjeet
Finnfoam Oy suosittelee eristämään kellarin seinän ensisijaisesti ulkopuolelta joko Finnfoamin peruseristelevyillä tai erityisesti kellarin seinään suunnitellulla CW-300-eristelevyllä.

Rakenneratkaisu sokkelin ja kellarinseinän eristämiseksi saadaan aikaiseksi helposti. Yhdellä asennuksella kellarinseinään saadaan lämmöneristys ja vedenpaine-eristys.
Tuotetiedot työohjeet