Kivitalot ja -rungot

Tuotetiedot ja työohjeet

Omakotitalon rakentaminen on yhä useammalle meistä yksi elämän suurimpia hankintoja. Millaisia asioita sinä toivot omaan kotiisi? - Unelmoiminen ja haaveilu on sallittu.

Lakka Kivitalot antavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmakotisi juuri sinulle sopivalla tavalla. Suunnittelu lähtee tulevien asukkaiden toiveista, mieltymyksistä sekä tarpeista. Kivitalomallistosta löytyvät pohjaratkaisut ovat kaikki lähteneet toteutuneista kodeista, jotka on suunniteltu yksilöllisesti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pyydä avuksesi Lakka Kivitalo -asiantuntija, jonka kanssa yhdessä saat itsellesi yksilöllisen kodin.
Tuotetiedot työohjeet
Lammi-Kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Toimintaperiaatteena on yksilöllisyys, joka parhaiten korostuu rajattomana suunnitteluvapautena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia, vaan hankkeen optimointia asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin.

Lammin Betoni tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.

Kaikille tuotteille yhteistä on korkea laatu sekä rakentamista helpottavat yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka vain alan edelläkävijä voi tarjota.
Tuotetiedot työohjeet
Terca -tiilitalo koostuu runkotiilestä, julkisivutiilestä sekä tiilien väliin jäävästä vuorivilla- tai -SPU-eristeestä. Tiilitalo on lämpö-, kosteus- ja ääniteknisesti erinomainen ratkaisu. Se ei sisällä höyrynsulkua, mutta on silti tutkimusten mukaan yksi tiiveimmistä pientalon ulkoseinärakenteista. Rakenteiden massiivisuudesta johtuen tiilitalo on kesällä miellyttävän viileä ja talvella lämmin. Massiivisuudella saadaan myös energiahyötyä asumiseen. Tiilitalo on ominaisuuksistaan johtuen ajaton ja erittäin arvostettu.

Terca-tiilitalot ovat yksilöllisiä. Suunnittelu kannattaa antaa arkkitehdin tehtäväksi. Tällöin talosta saadaan hyvä kokonaisuus, joka vastaa parhaiten rakentajan asettamia toiminnallisia ja ulkonäöllisiä tavoitteita. Ammatti- suunnittelija pystyy sopeuttamaan talon hyvin rakennettavaan ympäristöön.
Tuotetiedot työohjeet
Runkomateriaalien valintaan vaikuttavat ensisijaisesti kaavamääräykset ja omat mieltymykset. Puuverhoillun talon voit toteuttaa myös kivirunkoisena, mikäli haluat kivitalon edut: paloturvallisuus, tasalämpöisyys ja hyvä jälleenmyyntiarvo.

Weber tarjoaa useita erilaisia kivirunkoisia vaihtoehtoja. Leca harkkorunko on yleisin runkorakenne, kun kaava sallii rapatun julkisivun.

Runkomateriaalin valinta kannattaa tehdä jo lopullisilla luonnoskuvilla. Ajoissa tehdyt päätökset varmistavat tuotteiden ja tekijöiden saatavuuden, jolloin työmaa etenee toivotussa aikataulussa.
Tuotetiedot työohjeet