Kivitalot ja -rungot

Tuotetiedot ja työohjeet

Lammi Kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Toimintaperiaatteena on yksilöllisyys, joka parhaiten korostuu rajattomana suunnitteluvapautena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia, vaan hankkeen optimointia asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin. Lammin Betoni tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta. Kaikille tuotteille yhteistä on korkea laatu sekä rakentamista helpottavat yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka vain alan edelläkävijä voi tarjota.


Tuotetiedot työohjeet

Valmistamamme rakennuskivet ovat betonista valmistettuja harkkoja, jotka on kehitetty vuosikymmenten kuluessa yhdessä alan ammattilaisten kanssa. LammiKivistä on helppo ja nopea rakentaa ja laajasta tuotevalikoimasta löytyvät vaihtoehdot niin ammatti- kuin pienrakentajallekin. Kaikille tuotteille yhteistä on tinkimätön laatu sekä rakentamista helpottavat yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka vain alan edelläkävijä voi tarjota.Jatkuva tuotekehitys on tuonut markkinoille useita innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla rakentaminen helpottuu ja kustannuksia säästyy.


Tuotetiedot työohjeet

Terca -tiilitalo koostuu runkotiilestä, julkisivutiilestä sekä tiilien väliin jäävästä vuorivilla- tai -SPU-eristeestä. Tiilitalo on lämpö-, kosteus- ja ääniteknisesti erinomainen ratkaisu. Se ei sisällä höyrynsulkua, mutta on silti tutkimusten mukaan yksi tiiveimmistä pientalon ulkoseinärakenteista. Rakenteiden massiivisuudesta johtuen tiilitalo on kesällä miellyttävän viileä ja talvella lämmin. Massiivisuudella saadaan myös energiahyötyä asumiseen. Tiilitalo on ominaisuuksistaan johtuen ajaton ja erittäin arvostettu. Terca-tiilitalot ovat yksilöllisiä. Suunnittelu kannattaa antaa arkkitehdin tehtäväksi. Tällöin talosta saadaan hyvä kokonaisuus, joka vastaa parhaiten rakentajan asettamia toiminnallisia ja ulkonäöllisiä tavoitteita. Ammatti- suunnittelija pystyy sopeuttamaan talon hyvin rakennettavaan ympäristöön.


Tuotetiedot työohjeet

Poroton-kennoharkkotalo on rakenteeltaan yksinkertainen – vain kennoharkko ja molemmille puolin tuleva pinnoite tai vaihtoehtoisesti kennoharkko ja julkisivumuuraus. 

Kennoharkkorakenne on kosteusteknisesti erinomainen. Se on kaikista kivi- tai harkkorakenteista nopeimmin kuivuva, mikä nopeuttaa rakennustyön turvallista etenemistä ilman kosteusriskejä.Rakennusaikaista rakenteen kostumista vähentää myös se, että lähes nollasaumalla muurattavien harkkojen muuraamiseen käytetään minimaalisen vähän laastia, mikä samalla tekee rakenteesta myös edullisen rakentaa.

Nopeasta rakenteen kuivumisesta johtuen Poroton-kennoharkoista muurattu seinä voidaan pinnoittaa/rapata lähes välittömästi muuraustyön valmistuttua.


Tuotetiedot työohjeet
Runkomateriaalien valintaan vaikuttavat ensisijaisesti kaavamääräykset ja omat mieltymykset. Puuverhoillun talon voit toteuttaa myös kivirunkoisena, mikäli haluat kivitalon edut: paloturvallisuus, tasalämpöisyys ja hyvä jälleenmyyntiarvo.

Leca tarjoaa useita erilaisia kivirunkoisia vaihtoehtoja. Leca harkkorunko on yleisin runkorakenne, kun kaava sallii rapatun julkisivun.

Runkomateriaalin valinta kannattaa tehdä jo lopullisilla luonnoskuvilla. Ajoissa tehdyt päätökset varmistavat tuotteiden ja tekijöiden saatavuuden, jolloin työmaa etenee toivotussa aikataulussa.
Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi
- Wienerberger - Tiiliratkaisut pientaloihin
- Lammi Kivitalo Ideakirja

Tilaa tästä

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntöjä tuotteista ja palveluista

Pyydä yhteydenottoa