Rakennusluvat

Tuotetiedot ja työohjeet

Rakennusprojektin lupa-asiakirjojen täyttäminen sekä lupien hakeminen on vaativa kokonaisuus, jossa asiantuntija on suureksi avuksi.

Rakennushankkeeseen ryhtyvän on huolehdittava siitä, että rakennuksen suunnittelu ja toteutus tapahtuvat rakentamista koskevien säännösten, määräysten sekä myönnetyn luvan mukaisesti.

Oletko tietoinen, milloin tarvitset remontillesi rakennusluvan, milloin riittää toimenpidelupa ja milloin voit tehdä aiotun remonttisi ilman ilmoituksia?
Tuotetiedot työohjeet
Haluatko välttää pitkät odotukset virastoissa, sen turhautumisen tunteen, kun ei ehdikään ajoissa? Nyt se on mahdollista.

Lupapiste on asiointipalvelu, jossa voidaan hakea rakentamiseen liittyviä lupia sähköisesti. Palvelu kokoaa yhteen kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnittelijan ja muut rakentamisen ammattilaiset, ja mikä parasta voit käyttää palvelua juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Hakemukset sekä aineistot välittyvät päätöksentekoa varten suoraan kunnan järjestelmiin.

Palvelun avulla tiedät, mitä tehdä ja kenen kanssa sinun tulee asioida. Mikäli luvantarve on sinulle epäselvä, löydät tarvitsemasi tiedot palvelusta. Sinulla on myös mahdollisuus kysyä neuvoa viranomaisilta.
Tuotetiedot työohjeet