Portaat

Tuotetiedot ja työohjeet

Grado Design Oy on tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja toteuttava yritys. Se toimittaa ja asentaa teräsportaita sekä lasikaiteita pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Mallistoon kuuluvat Grado KAITA-, LUMO-, KIDE, KANNEL-, LOFT- ja LEIJU-portaat. Porrasmallistot suunnitellaan yhteistyössä muotoilutoimisto Muotokoton kanssa. Grado toteuttaa portaita yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki portaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Grado arvostaa suomalaista työtä ja ammattiosaamista. Tyylikkäät ja modernit Gradon portaat halutaan monesti myös vanhaan taloon. Tätä varten on suunniteltu saneerauspalvelu. Saneerauspalvelu on kokonaisratkaisu, jossa huolehditaan koko projektista asiakkaan puolesta, vanhojen portaiden purkamisesta uusien portaiden asentamiseen asti.


Tuotetiedot työohjeet
Yhä useammin taloista tehdään kaksikerroksisia, jolloin kerrosten väliset porrasratkaisut ovat osa sisustuksellistakin kokonaisuutta. Porras ei ole vain kulkureitti kerroksesta toiseen, vaan näyttävä kodin yksityiskohta. Lappiportailla on laajavalikoima vaihtoehtoja perinteisestä puuportaasta moderniin näyttävään lasin ja puun yhdistelmään, petsattuna tai maalattuna osaksi näyttävää sisustusta.

Lappiportaat valmistetaan ammattitaidolla, hyödyntäen alan uusinta tekniikkaa, unohtamatta puusepän kädentaitoja. Huolellisesti mitoitettu, oikein suunniteltu porras on turvallinen ja hyvä kulkea. Portaiden malli määräytyy portaille varatun tilan mukaan, valmistus tapahtuu aina kohteen mittojen mukaan. Kokenut henkilökuntamme, tarkka suunnittelutyö ja tuotesertifikaatti takaavat laadukkaan kokonaisuuden.
Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi
- GRADO teräsportaat / lasikaiteet

Tilaa tästä

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntöjä tuotteista ja palveluista

Pyydä yhteydenottoa