Nollaenergia- tai passiivitalo

Tuotetiedot ja työohjeet

Passiivitalo on energiapihi rakennus. Passiivitalon ajatuksena on pienentää energiankulutusta tiiviydellä ja lämmöneristykselläl. Tutustu passiivitaloon!

Energiatehokas rakennus on yksinkertaisista, toimivista, testatuista ja hyviksi todetuista ratkaisuista muodostuva kokonaisuus, jossa terveellinen, turvallinen ja taloudellinen asuminen on varmistettu pitkälle tulevaisuuteen.

Passiivitalon tärkein ominaisuus on sen runko, jonka lämmöneristävyys on erittäin hyvä. Eristekerros on normaalia paksumpi ja vaippa todella tiivis, mikä takaa sen, että ilmavuodot jäävät hyvin vähäisiksi. Taatun ilmatiiviyden takia passiivitalon ilmanvaihto voidaan toteuttaa energiatehokkaasti ja hallitusti.

Suomessa (etelärannikolla) passiivitaloksi luokitellaan talo, jonka tilojen lämmittämiseen tarvitaan korkeintaan 20 kWh/m2 energiaa vuodessa. Normaalissa nykyisten määräysten mukaisessa talossa lämmitysenergiaa kuluu noin 4–5 kertaa enemmän.
Tuotetiedot työohjeet
Energiatehokkaan rakentamisen ei tarvitse maksaa juuri enempää kuin tavallisenkaan. Olennaista on hyvä suunnittelu, järkevät materiaali- ja rakenneratkaisut sekä laadukas tekniikka ja toteutus. Teknisestikään energiatehokkaan talon rakentaminen ei ole vaikeata, sillä matalaenergia- ja passiivitaloissa käytetään jo olemassa olevia ja testattuja ratkaisuja.

Kingspan eristeiden tehokkuus perustuu erinomaiseen lämmöneristyskykyyn ja ilmanpitävyyteen, jotka saavutetaan ohuemmilla rakenneratkaisulla.

Kingspan eristeet soveltuvat kaikkeen rakentamisen lämmöneristämiseen ja Kingspan-tuoteperheestä löytyy toimiva eristeratkaisu kaikkiin rakenteisiin, asuinrakennuksista teollisuus- ja maatalousrakennuksiin.

SPU Eristeet on nyt Kingspan -eristeet. Nimi on uusi, mutta tuotteet samaa laatua kuin ennenkin.
Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä