Sähkösopimukset

Tuotetiedot ja työohjeet

Rakentaja.fin sähkönkilpailutuksen tavoitteena on tarjota lukijoille edullista sähköä, kulloinkin vallitsevan hintatason antamien mahdollisuuksien mukaan.

Haluatko tietoa, milloin seuraava sähkön kilpailutus alkaa? Tilaa Rakentaja.fin maksuton Sähkökatsaus. Näin saat tiedon seuraavasta kilpailutuksesta. Sähkökatsaus selventää myös sähkösopimuksen tekemiseen, sähköenergian toimittajan vaihtamiseen ja sähkön hintaan vaikuttavia asioita.

Sähkövertailu.fi tarjoaa helpon ja kattavan tavan vertailla ja ostaa sähköä koko Suomessa. Käytössäsi on monipuolisia hakuvaihtoehtoja: edullisimman hinnan lisäksi voit etsiä esimerkiksi vihreällä tavalla tuotettua, bonusetuja tarjoavaa tai paikallista työllisyyttä edistävää sähköä. Sähkövertailu.fi:ssä sinä vertaat ja valitset, millaista sähköä sinulle toimitetaan.
Tuotetiedot työohjeet

Sähkösopimuksia koskevat kysymykset koskevat kaikkia suomalaisia koteja, sillä jokaisen kotitalouden on tehtävä oma sähkösopimus asumismuodosta riippumatta.

Rakentajan ja remontoijan on lisäksi perehdyttävä työmaan sähkön käyttöä koskeviin kysymyksiin ja mm. sähköturvallisuusvaatimuksiin.

Pori Energia on korkealuokkaisia energiapalveluja tuottava ja tarjoava yritys. Yhtiön vahvuudet energian ja palveluiden tarjoajana ovat oman maakunnan uusiutuviin luonnonvaroihin perustuva energiantuotanto sekä yli 200 ihmisen osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yli 100-vuotinen historia energia-alalla antaa vakaan ja luotetttavan pohjan toiminnalle. Pori Energia myy sähköä koko maahan.
Tuotetiedot työohjeet
Millaista sähköä sinä haluat?

Olympiasähkö, jokaisesta käyttämästäsi kilowattitunnista ohjataan 2,5 % nuorten lahjakkaiden urheilijoiden valmennukseen.
Loiste Puhdas on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä vedellä, tuulella ja bioenergialla.
Loiste Takuu, sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi, tavallisimmin yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi eteenpäin.
Loiste Aktiivi seuraa viiveellä tukkusähkön markkinahintaa, joka tyypillisesti vaihtelee sähköntuotannon polttoaineiden ja eri vuodenaikojen sääolosuhteiden mukaan.

Loisteen asiakkaana saat käyttöösi Oma Energia –nettipalvelun, joka tarjoaa tietoa kulutuksesta ja vinkkejä energian säästöön. Energiaa säästämällä säästät myös rahaa ja vähennät päästöjä.
Tuotetiedot työohjeet