Sähkösopimukset

Tuotetiedot ja työohjeet

Rakentaja.fin sähkönkilpailutuksen tavoitteena on tarjota lukijoille edullista sähköä, kulloinkin vallitsevan hintatason antamien mahdollisuuksien mukaan.

Haluatko tietoa, milloin seuraava sähkön kilpailutus alkaa? Tilaa Rakentaja.fin maksuton Sähkökatsaus. Näin saat tiedon seuraavasta kilpailutuksesta. Sähkökatsaus selventää myös sähkösopimuksen tekemiseen, sähköenergian toimittajan vaihtamiseen ja sähkön hintaan vaikuttavia asioita.

Sähkövertailu.fi tarjoaa helpon ja kattavan tavan vertailla ja ostaa sähköä koko Suomessa. Käytössäsi on monipuolisia hakuvaihtoehtoja: edullisimman hinnan lisäksi voit etsiä esimerkiksi vihreällä tavalla tuotettua, bonusetuja tarjoavaa tai paikallista työllisyyttä edistävää sähköä. Sähkövertailu.fi:ssä sinä vertaat ja valitset, millaista sähköä sinulle toimitetaan.
Tuotetiedot työohjeet
Millaista sähköä sinä haluat?

Loiste Puhdas - sinun ilmastotekosi
Tuotettu uusiutuvilla energialähteillä vedellä, tuulella ja bioenergialla. Vihreä sähkösopimus on helppo tapa olla mukana ilmastotalkoissa. Tuotteella on alkuperätakuu.
Loiste Takuu - vakaa valinta
on turvallinen ja helppo sähkösopimus. Sopimus on voimassa kaksi vuotta ja se on kiinteähintainen. Tämä helpottaa sinua suunnittelemaan budjettiasi.
Loiste Spot - markkinan mukainen hinta
on sähköpörssituote jonka hinta seuraa pohjoismaista sähköpörssiä tunnin tarkkuudella. Hinta muodostuu Helsingin hinta-alueen tuntihinnasta, marginaalista ja perusmaksusta. Sopimus on toistaiseksi voimassa.
Olympiasähkö - tue nuorten urheilua
Jokaisesta käyttämästäsi kilowattitunnista ohjataan 2,5 % nuorten lahjakkaiden urheilijoiden valmennukseen.

Loisteen asiakkaana saat käyttöösi Oma Energia –nettipalvelun, joka tarjoaa tietoa kulutuksesta ja vinkkejä energian säästöön. Energiaa säästämällä säästät myös rahaa ja vähennät päästöjä.
Tuotetiedot työohjeet

Pori Energia Sähköverkot Oy vastaa yli 50 000 verkon käyttäjän sähkön siirrosta ja jakelusta Porin alueella luotettavasti ja turvallisesti vuoden jokaisena päivänä.

Palvelumme kattaa muun muassa sähköverkkoon liittymisen, sähkön siirtämisen asiakkaidemme käyttöön sekä verkkomme ylläpidon ja kehittämisen asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Oletko hankkinut tai aikeissa hankkia pientuotantolaitoksen, esimerkiksi aurinkopaneelit? Tehtävämme on tarjota luotettava verkko ja taata sähkön jakelun toiminta ja turvallisuus myös omalle pientuotannolle, kuten aurinkopaneeleille tai tuulivoimalalle.
Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä