Huvilat ja mökit

Tuotetiedot ja työohjeet

Puu on luonnollinen rakennusmateriaali. Ajattoman tyylikäs hirsi, puun lämpimät sävyt ja persoonallinen arkkitehtuuri sopivat hyvin suomalaiseen kulttuurimaisemaan. Hitaasti kasvanut ja tiukkasyinen pohjoisen puu on parasta rakennusmateriaalia, joka kestää hyvin ajan patinaa ja pohjoisen kovia sääolosuhteita. Rakennatpa sitten tyylikkään edustushuvilan tai pienen rantasaunan, Kontion mallistosta löydät unelmasi.

Kontion laajat ja monipuoliset mallistot tarjoavat pieniä ja isoja huviloita ja mökkejä, näyttävää arkkitehtuuria ja toimivia tilaratkaisuja vapaa-aikaan tai ympärivuotiseen asumiseen.
Tuotetiedot työohjeet
Honka-hirrestä valmistetut saunamökit ovat kauniita ja toimivia hirsirakennuksia, jotka sulautuvat täydellisesti suomalaiseen maisemaan ja kestävät aikaa ja elämistä. Suurilla ikkunoilla varustetut lomakodit ovat parhaimmillaan tonteilla, jossa on oma rauha ja esteettömät näkymät ympäröivään luontoon.

Honkarakenne tarjoaa laajan vaihtoehtojen kirjon niin perinteiseen kuin moderniinkin makuun. Malliston suunnitteussa kodikkuus ja toiminnallisuus ovat olleet johtoajatuksia.

Kaikkien Honka-vapaa-ajan rakennusten perustana on ekologinen, kaunis ja hyvinvointia edistävä hirsitalo, jonka lämpöön ja tunnelmaan on mukava palata aina uudelleen.
Tuotetiedot työohjeet
Honka-hirsihuvilat sekä hirsimökit ovat kauniita ja toimivia hirsirakennuksia, joissa on terveellinen sisäilma.

Honkarakenne tarjoaa laajan vaihtoehtojen kirjon niin perinteiseen kuin moderniinkin makuun. Malliston suunnitteussa kodikkuus ja toiminnallisuus ovat olleet johtoajatuksia. Kaikkien Honka-vapaa-ajan rakennusten perustana on ekologinen, kaunis ja hyvinvointia edistävä hirsitalo, jonka lämpöön ja tunnelmaan on mukava palata aina uudelleen.

Hirsihuvilat sulautuvat suomalaiseen metsä-, meri- ja järvimaisemaan. Mieli lepää ja rauhoittuu tunnelmallisissa lomakodeissa


Tuotetiedot työohjeet
Kaikki Kuusamo-hirsisaunat ja saunamökit valmistetaan ainutlaatuisesta Kuusamo Hirrestä, tiukkasyisestä ja valikoidusta Pohjoisen Jalopuusta, joka on rakentamisen ammattilaisten suuresti arvostamaa.

Samaa puuta ovat myös kaikkien rakennustemme terassit, kaiteet, lattialaudat sekä komeat punahohtoiset kattopaneelit. Kuusamo hirsisauna tai saunamökki on myös nopea, helppo ja edullinen rakentaa: kaikki malliston hirsisaunat ja saunamökit ovat täyshirsirakennuksia, joiden sivuseinät ovat ylös saakka hirttä. Säästät siis aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kuusamon piharakennusvalikoimasta löytyvät mm. puuceet, leikkimökki, hiekkalaatikko, varastovaja, grillikatos ja vierasmajat
Tuotetiedot työohjeet
Ympärivuotiseen käyttöön tehdyt Kuusamo-huvilat ja -mökit suunnitellaan ja toimitetaan vastaavilla rakenteilla sekä ovilla ja ikkunoilla, kuin viimeisimmät energiamääräykset täyttävät Kuusamo hirsitalotkin. Näin voit olla varma, että loma-asuntosi on energiatehokas ja voit viettää siellä vapaa-aikaasi ympäri vuoden, milloin vain haluat.

Kakkoskoti-mallistomme sisältää yli 20 huvilaa ja mökkiä, joista osasta löytyy myös valmiita muunnoksia. Tuotteen perustietojen yhteydessä oleva alkaen hinta on laskettu 95 mm:n höylähirrellä sisältäen lisäeristykseen tarvittavan runkorakenteen.

Pyydä lisätietoja lähimmältä Kuusamo-myyjältäsi. Kerro toiveesi, niin toteutamme sinulle tarvittaessa myös täysin yksilöllisen talvikäyttöön soveltuvan hirsihuvilan tai -mökin.
Tuotetiedot työohjeet
Kastelli-Huvilan ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitaloista tuttuun rakentamistapaan. Paikalla tehty seinä on saumaton ja kaikki rakenneliittymät ovat lämpimästi rakennettuja ja vedottomia. Täyslämmin rakenne pitää lämmön sisällä eikä tuhlaa energiaa. Laajasta mallistosta löytyy sopiva ratkaisu luonnon keskelle tai rakennettuun ympäristöön.

Kastelli-talojen tapaan, myös huviloissa voi valita itselleen parhaiten sopiva toimitusvaihtoehdon peruspaketista muuttovalmiiseen.
Tuotetiedot työohjeet

Puu on luonnollinen rakennusmateriaali. Ajattoman tyylikäs hirsi, puun lämpimät sävyt ja persoonallinen arkkitehtuuri sopivat hyvin suomalaiseen kulttuurimaisemaan. Hitaasti kasvanut ja tiukkasyinen pohjoisen puu on parasta rakennusmateriaalia, joka kestää hyvin ajan patinaa ja pohjoisen kovia sääolosuhteita. Kontion mallistosta löydät niin laadukkaat hirsihuvilat kuin rantasaunatkin. Tutustu kattavaan valikoimaan. Kontio tarjoaa laajan valikoiman upeita hirsimökkejä ja -huviloita, näyttävää perinnettä, luontoon sopivuutta mutta myös modernia mökki-ilmettä ja persoonallisia ratkaisuja Kontion tapaan. Ja pihapiiri täydentyy Kontion piharakennuksilla.


Tuotetiedot työohjeet

Jukkatalon huvilamallistosta löytyy monenlaiset ratkaisut suomalaiseen maisemaan. Tilaratkaisut tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet koko perheelle. Persoonallisuutta huviloihin saa tyylikkäillä yksityiskohdilla sekä suurilla terasseilla.


Tuotetiedot työohjeet