Kostean tilan Liune-ovet

Tee pienestä kylpyhuoneestasi suuri ja valloita neliöt. Kylpy- ja kodinhoitohuone saavat arvokasta lisätilaa Liunen avulla; enää tiellä ei ole kääntyviä ovia, jotka pitäisi huomioida pohjaratkaisussa. Kosteisiin tiloihin on suunniteltu oma Liune, jossa on otettu huomioon kohteiden vaatimat erityistarpeet, kuten kaatokourut ja ilmaraot. Sähkö- ja putkivedot voidaan huomioida elementissä, ja kalusteiden asennus rakenteisin on mahdollista kalustetukien avulla. Myös turvallisuusmääräykset on huomioitu niin kylpyhuoneessa kuin saunassa.

Seinän sisään liukuva väliovi Liune on sisustajan ja tilankäytön unelma, joka soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen sekä asuin- että toimitilakohteissa.Wc ja kodinhoitohuone

Kosteudenkestävä Teema (Liune D5) on massiivinen MDF-ovi, joka on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Sekä ovi että karmit kestävät kulutusta ja kosteutta, jota wc-tiloissa tai kodinhoitohuoneessa voi olla. Jos ovi altistuu vesiroiskeille, valitse tilaan lasiovi Aika (Liune D9). Lasioven saa kolmessa sävyssä; opaali (eli ns. maitolasi), kirkas ja tummanharmaa.

Sauna

Upea Lämpö- saunaovi (Liune D11) varmistaa, että kaikki tila on saunojan käytössä. Mallistostamme löytyy niin lasisia kuin puisia saunan liukuovia. Lasiovi on 8mm paksua karkaistua turvalasia, ja lasin voi valita eri sävyillä; kirkas, opaali tai tumma savu. Saatavilla on myös puuovi, joka on tehty koivuviilusta. Puiset saunaovet toimitetaan käsittelemättömänä, joten sävyn voi itse valita muun kylpyhuoneen sisustuksen mukaan, ja viimeistellä sen täysin oman maun mukaan. Liunen saunanovien karmilistat valmistetaan aina mittatilauksena, tilauksen yhteydessä ilmoitetun laatoitetun runkopaksuuden mukaan. Liunen Lämpö -saunaoviin kuuluu vakiona myös kaunis puinen ulkoneva vedin.

Käyttökohteet


Ohjeet ja suunnittelu


Esitteet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset


Yhteystiedot