Liune-väliovi ratkaisee tilaongelmat

Liune on kotimainen täydellinen väliovi, jossa ovi liukuu seinärakenteen sisään. Ovi, joka vapauttaa villakoirat ja ovistopparit. Yksi Liunen väliovi antaa tilaa 1-3 m2 ja laaja ovimallisto sekä sisustuksellinen ominaisuus takaavat viihtyisän kodin. Liune on sisustajan ja tilankäytön unelma, joka soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen sekä asuin- että toimitilakohteissa. Liune on kehitetty vastaamaan modernin asumisen vaatimuksiin sekä esteettisesti että teknisen toimivuuden kannalta.Liukuovet seinän sisään

Liune-ovet ovat kotimaan standardeihin valmistettu. Elementti on suunniteltu sopimaan osaksi normaalipaksuista, 66mm:n väliseinärunkoa. Kotimaisuus tuo turvallisuutta myös toimituksiin. Markkinoiden ainoa mallisuojattu elementti, joka tulee aina valmiiksi hitsauksella kasattuna tontille, ja asennuksen voi aloittaa heti.

Muut Liune-väliovet


Outlet

Valmiita ovikokonaisuuksia isoilla alennuksilla vain Liunen omasta verkkokaupasta!

Ohjeet ja suunnittelu

Oikean ovikoon valinta on helppoa, kun tiedetään, millainen ovi ja elementti kohteeseen on mahdollinen asentaa. Liune tekee sisärakentamisen suunnittelusta ja rakentamisesta helppoa ja nopeaa. Näiltä sivuilta saat kaiken tarpeellisen tiedon suunnittelusta asennusohjeisiin.

Esitteet


Ota yhteyttä tai jätä palautetta

Mikäli teet tarjouspyynnön ja haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, muistathan jättää kaikki yhteystietosi.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset