Älvsbytalo - löydä muuttovalmis kotisi!

Älvsbytalo on täysin muuttovalmis talo

Päätös omakotitalon rakentamisesta on iso ja innostava. Me haluamme, että asiakkaamme pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa mahdollisimman helposti ja nopeasti. Siksi Älvsbytalo on keskittynyt rakentamisen laatuun, toimivuuteen ja turvallisuuteen jo vuosikymmeniä. Asiakkaamme ovatkin jo pitkään olleet kaikkein tyytyväisimpiä talotoimitukseensa (2000–2019, Rakennustutkimus RTS Oy 2020).

Puurunkoiset ja rossipohjaiset valmistalomme on suunniteltu kestämään aikaa ja elämää. Suurista tilaelementeistä koostuvat talomme valmistetaan Kauhajoella kuivissa tehdasolosuhteissa ja ne asennetaan harjakorkeuteen ja säältä suojaan yhdessä päivässä. Asennustöistä huolehtii Älvsbytalon oma luotettava asennusryhmä, ja uusi koti on muuttovalmis noin 4–5 viikon kuluessa talopaketin toimituksesta. Ainutlaatuisen toimintatapamme ansiosta sovittu muuttopäivä pitää. Älvsbytalo tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaat maksuehdot – talosta ei makseta euroakaan, ennen kuin talo on toimitettu ja lopputarkastus on tehty. Tämä on markkinoilla ainutlaatuista.

Viihtyisän Älvsbytalon hinta-laatusuhde on erinomainen. Asiakkaamme kiittävät lisäksi Älvsbytalon toimivuutta, energiatehokkuutta ja edullisia asumiskustannuksia. Rahaa jää myös muuhun elämiseen. Älvsbytalo on koti, jossa on järkeä.Lisätiedot

Haluatko tietää lisää tai haetko inspiraatiota?