Kastelli-talot

Rakentajaperheet ja elämäntilanteet perheillä ovat erilaiset. Niinpä myös rakennettavan talon tarpeet ovat yksilölliset. Yli 25 000 perhettä on paininut ajatuksen kanssa, miettinyt asiaa ja ideoita ja luonut unelmakotinsa Kastellin avulla. Niistä ideoista Kastelli on suunnitellut ja suunnittelee edelleen talomalleja, joista löytäisit helposti valmiin ja toimivan kokonaisuuden. Jos kuitenkaan et löydä omaasi, Kastellin talomyyjien kanssa suunnitellaan sinulle oikea ratkaisu kodiksi.

Kastellin mallistoista löytyy pieniä koteja pieneen tarpeeseen, isoja koteja ison perheen tarpeisiin ja kaikkea siltä väliltä. Tutki ja vertaile eri malleja. Yhteistä kaikille malleille ovat hienot tilaideat: avarat oleskelutilat, erilaiset keittiöt, arkea helpottavat eteis- ja kodinhoitotilat, muunneltavat makuuhuoneet…

Monipuoliset toimitusvaihtoehdot: Peruspaketti runsain vaihtoehdoin, Viittä Vaille Valmis sekä Muuttovalmis.
Kastelli-talot

Ratkaisut peruspaketista muuttovalmiiseen

Kun haluat omalla työpanoksellasi osallistua rakentamiseen, valitse runsassisältöinen Peruspaketti. Viittä Vaille Valmis -toimitussisältö sopii rakentajalle, joka haluaa sisustaa kotinsa itse, oman makunsa mukaan. Kastellin Muuttovalmis on avaimet käteen rakentajien suosikki!

Luonnollinen puutalo

Kaikkiin Kastellin talomalleihin voi valita luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä talostasi tulee varmasti aito ja ekologinen.

Puu keskiössä

Kastellin uusi LEVEL-mallisto on suunniteltu ekologista, tyylikästä ja modernia omakotiasumista arvostaville. Uuden malliston arkkitehtonisena lähtökohtana on pelkistetty rakennusmassa, johon on suunniteltu erilaisia syvennyksiä, kuten terasseja ja lasitettuja kuisteja. Sisä- ja ulkotilojen rajaa on häivytetty ja rakennuksista avautuvat näkymät ja luonto saavat suuremman roolin. Kaikissa malliston taloissa neliöt on käytetty tehokkaasti, tilan tunteesta tinkimättä.

Kaksikerroskoti tehoneliöin

Ulkomitoiltaan Viva-malliston kodit ovat samankokoisia. Vivan joustavuus piilee seinien sisällä - huoneiden lukumäärän ja niiden käyttötarkoituksen voit itse valita. Huoneratkaisuasi voit myös muuttaa myöhemmin tarpeidesi muuttuessa.

Cubic - Pienten omakotitalojen mallisto

Pienten omakotitalojen mallisto Cubic on vähäeleinen ja selkeä talomallisto. Omakotitaloiksi Cubic -talot ovat neliömäärältään pieniä, mutta niistä ei puutu mitään nykypäivän tiloja tai toimintoja.

Kastelli-talomallistot

Kastelli-Taloilta löydät laajat ja monipuoliset talomallistot. Kastellin kanssa voit joustavasti päättää mitä uuden kotisi asennustöitä teetät ammattilaisilla ja mitä vaiheita teet itse. Peruspaketti asennuksineen on joustavin ja Muuttovalmis vaivattomin.

Mukana hankkeen alusta loppuun asti

Kastelli-kauppiaat ovat oman alansa koulutettuja ammattilaisia. Useimmat heistä ovat suorittaneet Pientaloteollisuus PTT:n järjestämän talomyyjäkoulutuksen ja saaneet opintosuorituksistaan Talomyyjän diplomin.

Huolenpitoa myös muuton jälkeen

OmaKastelli on nykyaikainen digipalvelu Kastelli-talon rakentajille ja Kastelli-talossa asuville. Helppokäyttöisestä palvelusta löydät kattavasti ja nopeasti omaa kotiasi koskevat tärkeät tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteystiedot


Huolenpitoa myös muuton jälkeen

OmaKastelli on nykyaikainen digipalvelu Kastelli-talon rakentajille ja Kastelli-talossa asuville. Helppokäyttöisestä palvelusta löydät kattavasti ja nopeasti omaa kotiasi koskevat tärkeät tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Seurantakohteet