Bonvesta-rantatontit
copyright
Suorakanava Oy

Mökkitontin ostaminen on yksi elämäsi tärkeistä valinnoista, joten siihen kannattaa paneutua huolella. Huolella valittu tontti on yksi rakentamisen peruspilareista. Bonvesta-tontit omistaa UPM-Kymmene Oyj tytäryhtiöineen.

Missä päin Suomea tontteja on?

Oman BONVESTA-tontin voit löytää lähes kaikkialta Järvi-Suomesta. Nyt myyntivalmiista kohteistamme pohjoisimmat sijaitsevat Kuusamossa, itäisimmät Ilomantsissa ja läntisimmät Pomarkussa. BONVESTA-tontin voit löytää Saimaalta, Pieliseltä tai Keiteleeltä, mutta yhtä hyvin myös pieneltä, kotoiselta metsäjärveltä.

Kuka tontteja esittelee ja myy?


BONVESTA-tonttien esittelystä ja myynnistä sekä asiakkaiden henkilökohtaisesta palvelusta vastaavat 20 itsenäistä myyntipistettä eri puolilla maata.


Paljonko tontit maksavat?

Yksittäisten BONVESTA-tonttien hinnat poikkeavat toisistaan varsin paljon riippuen tontin maantieteellisestä sijainnista, vesistöstä, maastosta, puustosta, ilmansuunnasta jne. Tällä hetkellä kalleimmat myynnissä olevat BONVESTA-tontit maksavat 60.000-70.000 € ja halvimmat 7.000-8.500 €. Tonttien hintataso nousee siirryttäessä pohjoisesta etelään ja pieniltä metsäjärviltä suurille reittivesistöille. 17.000 €:n hintatasolla löydät jo runsaasti laadukkaita kohteita Keski-Suomesta.

Onko tonteilla omaa rantaa?


BONVESTA-tontit ovat muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta rantaan rajoittuvia, eli ns. omarantaisia lomarakennuspaikkoja. Rantaviivan pituus tonteilla vaihtelee n.35 metristä aina 100-150 metriin saakka. Pääsääntöisesti tonttien rantaviivan pituus on kuitenkin 50-70 m.


Mitä tonteille saa rakentaa?

BONVESTA-tontit ovat ensisijaisesti ns. yhden perheen loma-asunnon rakennuspaikkoja. Tonttien rakennusoikeus on lähes aina vahvistettu kaavalla ja kaavamääräykset eri kohteissa poikkeavat hiukan toisistaan. Tavallisimmin tontin koko rakennusoikeus on 100-150 m2 ja tontille saa sijoittaa yleensä kolme erillistä rakennusta. Erillisen rantasaunan koko saa olla yleisimmin 20-25 m2 ja saunan saa sijoittaa useimmiten 15-20 m:n etäisyydelle rantaviivasta.


Pääsekö tonteille autolla?

BONVESTA-tontille on rakennettu tai rakennetaan myyjän toimesta ja kustannuksella henkilöautolla-ajokelpoinen tie. Saaritonteilla autotie jatkuu luonnollisesti vain venevalkamaan, josta tontin omistajalle on varattu pysyvä auto- ja venepaikkaoikeus.


Miten tontteja pääsee katsomaan?

BONVESTA-tonteille löydät helpoimmin tilaamalla kohteesta karttamateriaalin, jonka avulla pystyt tutustumaan kohteeseen silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. Voit saada materiaalin
joko sähköisessä muodossa verkkopalvelun kautta tai tilamalla sen BONVESTA myyntipisteestä postitse.


Mitä tonttikaupan jälkeen? Ostajan tietopaketti

Bonvesta-tontin ostaja ei jää yksin senkään jälkeen, kun kauppakirjat on allekirjoitettu ja kaupantekijäiskahvit juotu. Noin kuukauden kuluttua kaupan tekemisestä Bonvesta-tontin ostaja saa myyjältä kansion, "Miten tästä eteenpäin". Tässä tietopaketissa ostajalle annetaan yksityiskohtaiset ohjeet niistä toimista, joihin hänen tulee tontin uutena omistajana ryhtyä, saadakseen omistuksensa virallisesti rekisteröidyksi. Paketissa on kiinteistönmuodostusta koskevien ohjeiden lisäksi myös vastaukset ostajan ensimmäisiin rakennuslupaa koskeviin kysymyksiin. Paketti sisältää myös kaikki ao. tontin jälkihoidossa myyjältä tarvittavat asiakirjat.


Lisätietoa Bonvesta tonteista...Loading