Kalusteiden asennukset alkuun copyright
Suorakanava Oy

Seinäpinnat alkavat saada Harjunpäässä pikkuhiljaa lopullista ilmettä. Laatoitustyöt ovat edenneet pitkälle, vaikka toki laatoittamisenkin tiimoilta urakkaa vielä riittää. Uima-altaan vesitiiveyskokeesta kerrottiin jo viime viikolla ja se onnistuikin odotettua paremmin, kiitos huolella tehdyn valutyön. Nyt uima-altaan kulmaukseen koeasennettiin vastavirtalaitteisto. Vielä kun sähköliitännät saadaan kuntoon, ja altaan laatoitus tehtyä on laitteisto toimintavalmis. Myös kalusteasennukset ovat päässeet alkuun kodinhoito- ja kylpyhuoneen puolella.

Uima-allashuoneen seinät on laatoitettu.

Vastavirtalaitteisto asennetaan altaan kulmaukseen. Siinä on suunnattava virtaussuutin, joten oikean kaltainen virtaus saadaan aikaan.
Myös sähkötyöt edistyvät.
Pesuhuone on kokonaisuudessaan laatoitettu...
...kuten myös wc.

Saunan seinä- ja lattiapinnat ovat kunnossa. Pitkään harkittiin haapapaneelin asentamista kuusipaneelin tilalle. Ratkaisu tehtiin kuusipaneelin eduksi, koska tilaan tulee kertalämmitteinen kiuas. Jos se sattuu kerran savuttamaan sisään, tulos voi olla melkoinen. Vaaleaa puuta ei enää saa vaaleaksi.

Kuusipaneelia seinissä.
Saunan kiukaan hormin paikka jää siististi seinälaatoitusten keskelle.

Kodinhoitohuoneen kalusteasennukset ovat käynnissä. Huomatkaa, miten talon vesimittari joudutaan jättämään kalusteen sisään. Korjauksessa joudutaan aina tekemään kompromisseja.

Kalusteiden sijoittelu on suunniteltu kodinhoitohuoneen toiminnallisuutta silmälläpitäen. Säilytys- ja laskutilaa tulee olla riittävästi, mutta samalla on muistettava jättää huoneeseen riittävästi liikkumatilaa. Oikeanpuoleisen kuvan oikeanpuoleiseen kaappiin sijoitetaan mankeli.
Pukuhuoneen väliovi on paikallaan.
Myös pukuhuoneeseen tulee riittävästi säilytystilaa.

Harjunpään seurantakohde jää nyt joksikin aikaa tauolle. Seuraavan kerran vierailemme paikan päällä kun uima-altaan laatoitustyöt alkavat ja kalusteasennukset ovat valmiit.

Seurannan otsikkosivulle...

<<-- Takaisin edelliselle sivulle

Loading