Weber Floor- tasoitelattiat

Weberistä on tullut lattia-alan ykkösnimi siksi, että Weber toimittaa kokonaisratkaisuja - Weber Floor-, ei pelkkiä tuotteita. Weber haluaa, että saat kattavan lattiaratkaisun, jolla on haluamasi ominaisuudet. Weber tarjoaa järkeviä ja tehokkaita ratkaisuja tasoitteen levittämiseen, jotka soveltuvat kaikkiin kohteisiin pienistä suuriin. Voit valita sopivimman tasoittamismenetelmän kolmen vaihtoehdon joukosta.

Lattiatasoituksessa pääasiallinen lähtökohta tuotteiden ja menetelmien valinnassa on alustan kunto, tasoitustarve ja miten nopeasti päällystys tehdään. Aluksi haetaan vastausta seuraaviin kysymyksiin: Mikä alusta on kyseessä? weber.vetonit lattiatuotevalikoimasta löytyy soveltuvia tuotteita uudisrakennusten normaaleille betonialustoille, vaikeisiin saneerausalustoihin ja kaikkiin alustoihin siinä välissä. Ja jos alustaan on mahdotonta saada tartuntaa, voi tasoituksen tehdä uivana rakenteena.

Betonilattian tasoitus

Weberin lattiatuotteita on saatavana uudisrakennusten normaaleihin betonialustoihin, mutta myös saneerauskohteiden vaikeisiin betonialustoihin ja erikoiskohteisiin.

Comfort-lämpölattia on nopeasti reagoiva lämpölattia

Comfort Lämpölattiassa on vesikiertoinen lattialämmitys ja tyyppihyväksytty askeläänivaimennus yhdessä ja samassa järjestelmässä. Järjestelmässä käytetään uritettuja, alumiinipintaisia lämmönluovutuslevyjä, jotka toimivat sekä lämpö- että askeläänieristeenä.

Weberin Design-lattia

Design-lattia on nimensä mukaisesti muodikas lattiaratkaisu, jossa on värillinen pinta valmiina. Design-lattiaan saa erilaisia luonnosta tuttuja sävyjä, muun muassa luonnonvalkoista, harmaan eri sävyjä, keltaista ja sinistä. Värivalikoima antaa hyvän mahdollisuuden sopusointuiseen sisustamiseen.

Laskurit


Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

TUTUSTU MYÖS