Valmis huoneisto
copyright
Suorakanava Oy

Huoneistoremontti on saatu valmiiksi. Lopputulos on erinomainen ja onnistunut suunnitelmien mukaisesti. Kuvat puhukoot puolestaan.

Katso myös 360 asteen panoraamakuva keittiöstä ja makuuhuoneesta.

Makuuhuoneessa on puustellin vaatekaapit, jotka on tehty mittatilaustyönä. Kaappien vetimet ovat samaa sarjaa kuin keittiössä.

 
Makuuhuoneen väritykseksi on valittu sininen.  

Makuuhuoneen tapetin siniset raidat korostuvat päiväpeiton ja maton värityksen oikealla valinnalla. Sinisellä värillä saadaan aikaan rauhallisuutta.
 
    Upofloorin Click Xpress -laminaatti. Valittu väri on anttiikki Tammi. Lattialla oleva pyykkikori sopii sävyiltään lattiaan.


Harmaan sävyiseen olohuoneeseen raikkaan tuulahduksen antaa sininen matto ja verhot. Keväisen tunnelman tuovat vaaleat tulppaanit pöydällä.

 
Olohuone on jaettu kahteen osaan. Toisessa päässä on työskentelytila ja toisessa oleskelutila.   Enston Jussi- sarjan kytkin.
 
Elävyyttä kuviolliseen tapettiin tuo kiiltävä ja aaltoileva pinta. Eteisen seinät on maalattu Tikkurilan sisä 20 remonttimaalilla, F157 maalarinvalkoisella. Olohuoneen harmaa sävy jatkuu eteiseen taulun kehyksissä.   Olohuonen kaksi vastakkaista seinää on tapetoitu kellertävän vaalealla tapetilla joissa myös kohokuviointi. Ilmeikkyyttä ja persoonallisuutta kotiin tuovat erilaiset matkamuistot.

WC- hana on Oras Vega jossa yhdistyvät tyylikäs design ja hyvät vedensäästöominaisuudet.

Avaruutta pieneen eteiseen tuo avoin naulakko/hattuhylly-yhdistelmä. Värikkyyttä puolestaan sinisävyinen matto. Seinät ovat maalattu Tikkurilan sisä 20 remonttimaalilla, F157 maalarinvalkoinen.


Takaisin alkuun