Lasiterassi hyötykäyttöön!
copyright
Suorakanava Oy


Lumon-lasiterassi on nyt asennettu ja asukasperhe - Maarit ja Arto Silfver - suunnittelevat jo nyt minkälaisen lämmittimen laittavat ajatellen jo nyt lähinnä syksyn käytön näkökulmasta. -Meille tämä piha on henkireikä ja merkitsee enemmän kuin sata jänistä, kuvaa Arto Silfver suhdetta aurinkoon ja luontoon. Vietämme paljon aikaa terassilla, vaikka meillä on mökkikin vajaan tunnin matkan päässä. Työrytmimme on vaan sellainen, ettei mökille aina ehditä.


Tämäkin projekti on edennyt vaiheittain. Asunto valmistui 1999 ja siitä muutaman vuoden kuluttua laajensimme jo terassia, kertoo Arto Silfver. Mietimme jo vaimon kanssa jo pariinkin otteeseen lasiterassia, mutta kun asiasta innostuivat myös muutkin, niin lopulta hanke eteni niin, että neljä kuudesta halusi tässä vaiheessa tilata lasiterassin. Hintakin oli edullisempi kuin jos olisimme tilanneet sen yksin.

Nyt taitaa kevätaurinko jo lämmittää niin, että muutama kuukausi pärjätään näinkin, mutta viimeistään syksyllä tulisi hankkia jonkinlainen säteilylämmitin ja samalla katsomme varmaan, teemmekö myös lattialle jotain, ettei kylmä hohkaisi sitä kautta. Maarithan tässä on varsinainen aurinkoihminen, joka pyrkii nipistämään jokaisen auringonsäteen. Terassi on etelään päin, mutta myös ilta-aurinko yltää tähän. Uskomme, että lasiterassin käyttöämme lisää myös se, että liikenteen melu vaimentui selvästi, eikä pölykään pääse nyt laskeutumaan terassillemme, sanoi Arto Silfver.


Tähän kannelmäkeläiseen rivitaloasuntoon lasiterassi asettui mukavasti, ollen itse asiassa aika huomaamaton.


Pyydä tarjous lasiterassista

Täytä yhteystietosi, niin Lumon -edustaja ottaa sinuun yhteyttä.
Jäsentukku / tarjouspyynnöt


Lisätietoa lasiterasseista...


<<-- Takaisin edelliselle sivulle

Etusivulle