Ässät mukana raivaustalkoissa
copyright
Suorakanava Oy

Ässien liigajoukkueesta saapui talkoisiin yhdentoista pelaajan iskuryhmä.

Lumet olivat sopivasti sulaneet joulukuun plussa-asteissa ja tonttia päästiin raivamaan pienemmästä puustosta. Maanantaina tontilla talkoihin osallistui Timo Taimi raivaussahan kanssa, mukanaan Pekka Tähti. Tiistaina vuorossa oli raivausjätteiden siivoaminen. Sää ei tällä kertaa näyttänyt parhaita puoliaan, mutta tihkusateesta huolimatta hommat sujuivat sujuivat sutjakasti. Työn touhussa olikin varsinainen tehotiimi, kun Porin Ässien jääkiekon liigajoukkueesta saapui yhdentoista pelaajan iskuryhmä talkoisiin. Itse asiassa hommat sujuivat niin rivakasti, että puolessa tunnissa kaikki oli saatu käytännössä siivottua muutamia tontin rajan lähellä olleita vanhoja lautaseiniä lukuun ottamatta. Ennen kuin Ässien talkooporukka lähti valmistautumaan iltapäivän treeneihin, ehdittiin vielä hengähtää hetki talkookahvien parissa. Myös Leo-Pekka kävi paikalla ja vaihtoi kuulumisia Ässien Pasi Nielikäisen ja Pasi Peltosen kanssa.

Tontti ennen raivaustöiden aloittamista. Matalakasvuinen risukko oli ensimmäisten talkoiden kohteena. Järeämmät koivut jätetään ainakin ensi vaiheessa pystyyn. Niiden kohtaloa punnitaan tarkemmin vielä myöhemmin. Kun on kyse kaupungin tontista myös lupa-asioiden pitää olla kunnossa, mitä tahansa rankoja ei saa mennä omin päin kaatamaan.
Risukko nurin raivaussahalla.
Kun kaikki risut oli saatu tontilta siivottua, oli vuorossa tontin laidalla lojuneet vanhat lautaseinät.
 

Vaikka jääkiekon SM-liigassa alkoikin viime sunnuntaina joulutauko, ei se tarkoita lomailua pelaajien kannalta.
- Treenit jatkuvat täydellä teholla. Tänään oli jo harjoitukset aamupäivällä ja iltapäivällä vielä jatketaan samoissa merkeissä, kertoi Pasi Nielikäinen talkoiden lomassa.
Lavan poiskuljetettavia risuja varten paikalle toimitti Veikko Lehti Oy. Talkootöissä pitää myös muistaa, että vakuutukset ovat kunnossa. Talkooväelle vakuutukset hankittiin Lähivakuutuksesta.
Leo-Pekka ja Ässien Pasi Peltonen sekä Pasi Nielikäinen vaihtoivat kuulumisia.
Kunnallisvirkamiesliiton Porin yhdistys järjesti talkookahvituksen.
Paikalle oli saapunut myös nuorempia ässäfaneja ja nimikirjoitukset tekivät kauppansa.

Lisätietoa projektin vaiheista

Etusivulle