Saaristohuvila
copyright
Suorakanava Oy

Kohteen kuvaus

Saaristohuvila on Insinööritoimisto Ab SKa-Plan Oy:n oma rakennusprojekti Airiston loma-asuntomessulla Paraisilla. Loma-asuntomessut järjestetään 17.6-10.7 2005 välisenä aikana.

Rakennuksen suunnittelun on hoitanut toimiston omat suunnittelijat ja kohteen rakentaminen toteutetaan tiivissä yhteystyössä Kastellin kanssa. Myös Ab Ska-Plan Oy:n omat rakennusmiehet osallistuvat rakennustöihin. Projektiin osallistuu myös muutamia paikallisia materaalitoimittajia sekä aliurakoitsijoita.

Saaristohuvilan rakentaminen aloitetaan 28.11.2004 ja kohde on suunniteltu valmistuvaksi huhtikuun alussa.

Vko 8/05

Saaristohuvilan työmaalla on aloitettu kiinteiden kalusteiden asennusta. Tässä kuvaa keittiöstä. Keittiökalusteet on toimittanut Puustelli.

Pesuhuoneessa ja saunassa on sekä seinät että lattiat valmiiksi laatoitetut ja saumatut. Saaristohuvilan sisustussuunnittelun on hoitanut sisustusliike Tre små rum Paraisilta.

Kuva saunan lattiasta ja seinäkoolauksesta. Puuseppä, jota lämpimästi voidaan suositella, Ari Adolfsson, täydessä vauhdissa asentamassa seinäpaneelit saunassa. Saunan panelit ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Ulkopuolelle on nyt rakennettu portaat pääsisänkäynnin eteen. Näiden lisäksi on vielä tarkoitus rakentaa terassi etelänpuolisella julkisivulle.

Lähikuva saunan seinästä.


Seurannan pääsivulle...

Kastelli-huvilat...

<<-- Takaisin edelliselle sivulle

Etusivulle