Saaristohuvila
copyright
Suorakanava Oy

Kohteen kuvaus

Saaristohuvila on Insinööritoimisto Ab SKa-Plan Oy:n oma rakennusprojekti Airiston loma-asuntomessulla Paraisilla. Loma-asuntomessut järjestetään 17.6-10.7 2005 välisenä aikana.

Rakennuksen suunnittelun on hoitanut toimiston omat suunnittelijat ja kohteen rakentaminen toteutetaan tiivissä yhteystyössä Kastellin kanssa. Myös Ab Ska-Plan Oy:n omat rakennusmiehet osallistuvat rakennustöihin. Projektiin osallistuu myös muutamia paikallisia materaalitoimittajia sekä aliurakoitsijoita.

Saaristohuvilan rakentaminen aloitetaan 28.11.2004 ja kohde on suunniteltu valmistuvaksi huhtikuun alussa.

Vko 04/05

Maanvaraisen betonilaatan ja pesuhuoneen muuratun seinään väliin on asennettu kosteusuluksi huopakaista. Kuva yläkerran lattialämmitysjärjestelmästä.

Lämmönluovutuslevyjen päälle asennetaan lattiakipsilevy ja vasta sen päälle parkettilaudat. Yläkerrassa on myös aloitettu kipsilevyjen asennusta seiniin.Vasemmalla: Ikkunadetalji.
Yllä: Ulkokuva.

Ilmastointihormi. Makuuhuoneessa on kaikki kipsilevyt paikalla.

Kuva pesuhuoneen seinästa. Saadakseen vesieristettä varten rittävän tasaisen pinnan, seinät tasoitetaan vielä märkätilatasoitteella. Halogeenivalaisimen peltinen suojakupu.

Kuvassa näkyy lämmönluovutuslevyjen päälle asennetut kipsilevyt sekä makuuhuoneen ja oleskelutilan välisen seinän puurunko.

Seurannan pääsivulle...

Kastelli-huvilat...

<<-- Takaisin edelliselle sivulle

Etusivulle