Skärgårdsvillan
copyright
Suorakanava Oy

Presentation av projektet

Skärgårdsvillan är Ingenjörsbyrå Ab Ska-Plan Oy:s egna projekt på Airisto fritidsbostadsmässa i Pargas. Fritidsbostadsmässan är öppen under tiden 17.6-10.7 2005.

Byggnaden har planerats av företagets egna planerare och förverkligandet av huset sker i nära samarbete med Kastelli. Även Ab SKa-Plan Oy:s egna timmermän deltar i byggandet av villan. Under projektets gång kommer även ett antal lokala materialleverantörer och underleverantlörer att delta i arbetet.

Arbetena med Skärgårdsvillan inleddes 28.11.2004 och är beräknade att vara slutförda i början av april månad.

Veckan 04/05

Bild av filtremsan som monterats som fuktspärr mellan den markbelagda betongplattan och den murade tvättrumsväggen. Färdigt monterad golvärme i övre våningen.

Ovanpå golvvärmeplåtarna skall ännu monteras en golvgipsskiva och ovanpå den lägger man sedan parketten. På övre våningen har man även påbörjat monteringen av gipsskivor på väggarna.
Vänster: Fönsterdetalj.
Ovanför: Bild från utsidan.

Ventilationsskorsten. I sovrummet är alla gipsskivor monterade.

En bild av tvättrummet. Väggarna skall ännu jämnas med spackel för våtutrymmen så att man får ett slätt underlag för vattenisoleringen. Skyddskåpa av plåt för halogenlampa.

På bilden syns gipsskivan som monterats ovanpå golvvärmeplåtarna. Man ser också stommen till väggen mellan sovrummet och allrummet.

Huvudsidan...

Kastelli-villor...

<<-- Tillbaka

Första sidan