Vieser-lattiakaivot

Lattiakaivo voi olla kodissa muutakin kuin vain välttämätön pakko. Lattiakaivon on tietenkin kuljetettava varmasti pois kaikki kylpyhuoneeseen tuleva vesi, mutta samalla se voi olla olennainen osa sisustusta ja tehdä tilan yleisilmeelle ihmeitä.

Vieserin ylelliset designlattiakaivoteemat Urban, Expressive, Oriental ja Natural tuovat erottuvalla muodolla, materiaalilla ja värillä kylpyhuoneeseen aina yksilöllisen silauksen − käytännöllisyyttä, luotettavuutta ja toimivuutta unohtamatta. Kaikki Vieserin designkaivonkannet ovat täysin yhteensopivia monille tutun Vieser One -lattiakaivon kanssa.Lisätietoa


Vieser Oy

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen ja myyntiin keskittyvä perheyritys, jonka juuret ovat pohjanmaalaisessa ammattitaidossa. Toiminta käynnistyi Kauhajoella vuonna 1973, ja edelleen Vieserin kaikki tuotanto on Suomessa. Vieserin lattiakaivoja on asennettu yli 5 miljoonaa kappaletta – ja Suomessa niillä onkin yli 90 prosentin markkinaosuus. Vieser on osa Serres Group -yritysryhmää, joka työllistää nykyisin yli 400 työntekijää.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset