Tulikiven luonnonkivillä upea kylpyhuone

Luonnonkivi on monien mahdollisuuksien materiaali, siinä viehättää pinnan elävyys ja ajattomuus. Se kestää käytössä ja säilyttää arvonsa.

Ylellisyyttä kylpytiloihin saadaan helposti valitsemalla luonnollinen kivipinta lattiaan tai seinälle. Kivilajeja löytyy moneen makuun, ilmeikkäämmästä hillittyyn. Sävyissä ja kuoseissa on kymmeniä vaihtoehtoja. Yhdistelemällä näitä saadaan kylpyhuoneesta hyvin moni-ilmeinen. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

Pohjois-Karjalasta louhittu vuolukivi on erinomainen materiaali eri pinnoille. Lattiaan se soveltuu erityisen hyvin, koska se ei ole liukas märkänäkään, eikä se kopise. Lattialämmityksen kanssa vuolukivi on ylivoimainen materiaali lämmönvarauskykynsä ansiosta.

Vuolukiven elävä pinta antaa kylpyhuoneelle oman erityisen ilmeen, sävyt vaihtelevat vaaleanharmaasta tumman helmenharmaaseen. Vuolukiven ulkonäköä voidaan muuttaa erilaisilla pintakäsittelyillä asiakkaan toiveiden mukaan.Lisää tietoa ja apua valintaan

Kivilajia valittaessa on aina hyvä vaihtaa pari sanaa myyjän kanssa, sillä kivilajien ominaisuudet vaikuttavat sopivan materiaalin valintaan. Kivi on myös aito luonnontuote, joten toimitettava erä voi hieman poiketa tuotekuvista.

Sisustuskivimallisto


Kiven työstömahdollisuudet


Asennus- ja hoito-ohjeet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Yhteystiedot

Tulikiven omien myymälöiden lisäksi luonnonkivituotteita Suomessa myyvät itsenäiset erikoismyymälät. Myymälöiden luonnonkivituotteet vaihtelevat keittiötasoista laattoihin ja pihakiviin sekä vaihtuviin kausituotteisiin. Katso sinua lähin jälleenmyyjäsi ja myymälästä saatavat luonnonkivituotteet.