IKEA PAX -järjestelmä kätkee vaatteet tyylillä

IKEA PAX -järjestelmän vaatekaappien suuri suosio perustuu niiden muunneltavuuteen. PAX-kaapeilla on kaksi rungon korkeutta (201 cm ja 236 cm), kaksi syvyyttä (35 cm ja 58 cm) ja kolme leveyttä (50 cm, 75 cm ja 100 cm) sekä monipuolinen valikoima liukuovia ja saranaovia. Lisäksi malleissa on säädettävät jalat.

Tyylikkäästi sisustukseen sekä eri huoneisiin ja tarpeisiin sopiva PAX-vaatekaappi säilyttää vaatteet kätevästi vieden yllättävän vähän tilaa. Myös PAX-järjestelmän kulmavaatekaappi on erinomainen ratkaisu haastaviinkin säilytysongelmiin.

Monipuolisilla KOMPLEMENT-sarjan sisusteilla pystyt varmistamaan järjestyksenpidon helppouden ja rakentamaan parhaiten tarpeitasi vastaavan ratkaisun niin makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin. Voit valita jonkin valmiista PAX-säilytysratkaisuista tai suunnitella PAX-suunnitteluohjelmalla vaatekaapin, joka on räätälöity juuri sinulle sopivaksi.PAX on kestävä ja toimiva kokonaisuus

PAX-vaatekaappijärjestelmille annetaan 10 vuoden takuu.

IKEA-palvelut

IKEA tarjoaa avuksi erilaisia palveluja muun muassa kuljetukseen, asennukseen ja rahoitukseen. Käytä palvelut hyödyksi − niiden avulla teet unelmiesi vaatekaapista helposti totta!

Aukioloajat ja yhteystiedot

Tavaratalojen sivuilta löydät aukioloajat, ajo-ohjeet, tarjoukset ja ajankohtaiset tapahtumat. Voit myös tehdä ostoksia ympäri vuorokauden IKEA-verkkokaupassa.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

TUTUSTU MYÖS