Loisteen tarjous Rakentaja.fin käyttäjille

Loiste tarjoaa yhteistyössä Rakentaja.fi kanssa edullista sähköä. Tällä hetkellä tarjolla on Loisteen kahden vuoden määräaikaisia sopimuksia. Tarjolla olevan tarjouksen edullisuutta voi arvioida laskurin avulla. Laskuri kertoo saavutettavan säästön määrän. Säästö ilmoitetaan kokonaismääränä 24 kk:n ajalta. Voit myös ohittaa laskurin valitsemalla haluamasi sähkötyypin ja hinnan suoraan ja siirtyä sopimustietojen täyttöön. Valitse käytössä oleva sähkötyyppisi ja siirry sen jälkeen sopimustietojen täyttöön.

Huom!
Tarjolla on myös SPOT-sähkö, eli toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus, jossa on pörssisähkön hintaan perustuva muuttuva hinta. Tätä vaihtoehtoa et voi verrata laskurilla.Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen.

Sähkötarjous on päättynyt. Seuraava kilpailutus alkaa viikolla 35.Lisäinfo
Sähkötyyppi
Sähkötyypityksesi tulisi aina täyttää todellisen liittymän mukaisena, eli siten kuin se siirtoyhtiöllä on käytössäsi.

Yleissähkössä kulutusta mitataan yhdellä mittarilla ja kaikki energia on samanhintaista.

Aikasähkössä (yösähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä halvempana yöaikana että kalliimpana päiväaikana. Vaatii aikatariffimittauksen!

Kausisähkössä (vuodenaikasähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä kalliimpana talviarkipäivänä ja halvempana muuna aikana. Vaatii kausisähkötariffimittauksen!

Lisätietoa sähkön kilpailutuksesta