Loisteen tarjous Rakentaja.fin käyttäjille

Loiste tarjoaa yhteistyössä Rakentaja.fi kanssa edullista sähköä. Tällä hetkellä tarjolla on Loisteen kahden vuoden määräaikaisia sopimuksia. Tarjolla olevan tarjouksen edullisuutta voi arvioida laskurin avulla. Laskuri kertoo saavutettavan säästön määrän. Säästö ilmoitetaan kokonaismääränä 24 kk:n ajalta. Voit myös ohittaa laskurin valitsemalla haluamasi sähkötyypin ja hinnan suoraan ja siirtyä sopimustietojen täyttöön. Valitse käytössä oleva sähkötyyppisi ja siirry sen jälkeen sopimustietojen täyttöön.

Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen.

Tarjoustuotteet
Valitse haluamasi sähkötuote.

Tuote
Lisäinfo
Sähkötyyppi
Sähkötyypityksesi tulisi aina täyttää todellisen liittymän mukaisena, eli siten kuin se siirtoyhtiöllä on käytössäsi.

Yleissähkössä kulutusta mitataan yhdellä mittarilla ja kaikki energia on samanhintaista.

Aikasähkössä (yösähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä halvempana yöaikana että kalliimpana päiväaikana. Vaatii aikatariffimittauksen!

Yleensä päiväsähköenergia on kaikkina viikonpäivinä kello 7 ja 22 välillä kulutettua sähköä ja yösähköenergia muuna aikana kulutettua sähköä.

Kausisähkössä (vuodenaikasähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä kalliimpana talviarkipäivänä ja halvempana muuna aikana. Vaatii kausisähkötariffimittauksen!

Yleensä talviarkipäiväenergialla tarkoitetaan maanantaista lauantaihin kello 7 ja 22 välisenä aikana marraskuun alun ja maaliskuun lopun välillä kulutettua sähköä.