Loisteen tarjous Rakentaja.fin käyttäjille

Loiste tarjoaa yhteistyössä Rakentaja.fi kanssa edullista sähköä. Tällä hetkellä tarjolla on Loisteen kahden vuoden määräaikaisia sopimuksia. Tarjolla olevan tarjouksen edullisuutta voi arvioida laskurin avulla. Laskuri kertoo saavutettavan säästön määrän. Säästö ilmoitetaan kokonaismääränä 24 kk:n ajalta. Voit myös ohittaa laskurin valitsemalla haluamasi sähkötyypin ja hinnan suoraan ja siirtyä sopimustietojen täyttöön. Valitse käytössä oleva sähkötyyppisi ja siirry sen jälkeen sopimustietojen täyttöön.Huom!
Tarjolla on myös SPOT-sähkö, eli toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus, jossa on pörssisähkön hintaan perustuva muuttuva hinta. Tätä vaihtoehtoa et voi verrata laskurilla.Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen.

Tarjoustuotteet
Valitse haluamasi sähkötuote.

Tuote


Tarjouksen edullisuutta voi arvioida myös laskurin avulla. Laskuri kertoo saavutettavan säästön määrän vertailtavaan hinnoitteluun (esim. nykyinen sopimuksesi). Säästö ilmoitetaan kokonaismääränä 24 kk:n ajalta. Laskuria kannattaa käyttää erityisesti silloin, kun käytössä on aika- tai kausisähkö. Tällöin laskuri vertaa kulutustasi myös yleissähkön hinnoitteluun ja voi löytää sen edullisimmaksi vaihtoehdoksi.Tarjoustuotteiden sopimukset ovat määräaikaisia 24 kk. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.

Aika- ja kausisähköä käyttävä voi siis valita myös yleissähkön hinnan, mutta mittaustapa säilyy edelleen kaksiaikaisena ja siirtomaksut pysyvät ennallaan. Yleissähkön hinnoittelun valitseminen ei edellytä ilmoittamista paikalliselle verkkoyhtiölle ja sopimuskauden päätyttyä voi jälleen valita kaksiaika hinnoittelun. Syötä siis laskuriin mahdollisimman tarkat kulutusarviot, jotta vertailu yleissähkön hintaan on mahdollisimman todenmukainen.


Lisäinfo
Sähkötyyppi
Sähkötyypityksesi tulisi aina täyttää todellisen liittymän mukaisena, eli siten kuin se siirtoyhtiöllä on käytössäsi.

Yleissähkössä kulutusta mitataan yhdellä mittarilla ja kaikki energia on samanhintaista.

Aikasähkössä (yösähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä halvempana yöaikana että kalliimpana päiväaikana. Vaatii aikatariffimittauksen!

Yleensä päiväsähköenergia on kaikkina viikonpäivinä kello 7 ja 22 välillä kulutettua sähköä ja yösähköenergia muuna aikana kulutettua sähköä.

Kausisähkössä (vuodenaikasähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä kalliimpana talviarkipäivänä ja halvempana muuna aikana. Vaatii kausisähkötariffimittauksen!

Yleensä talviarkipäiväenergialla tarkoitetaan maanantaista lauantaihin kello 7 ja 22 välisenä aikana marraskuun alun ja maaliskuun lopun välillä kulutettua sähköä.