Sähkön kilpailutus

Järjestyksessään 40. sähkön joukkokilpailutuksemme voitto jakaantui peräti kahdeksalle eri sähköyhtiölle. Voittajia ovat Kymenlaakson Sähkö, Loiste Sähkönmyynti, Pori Energia, Turku Energia, Leppäkosken Energia, KSS Energia, Oulun Sähkönmyynti Oy sekä Savon Voima. Kilpailu oli erittäin tiukka. Edullisin vaihtoehto määräytyy sähkönkäyttötavan ja kulutusmäärien perusteella.

Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto, jonka lisähinta vaihtelee yhtiöittäin. Pori Energian ja Turku Energian sähköenergia on tuotettu 100% uusiutuvilla energianlähteillä.

Laskurilla löydät varmasti edullisimman vaihtoehdon

Tarjouksen edullisuutta kannatta arvioida laskurin avulla. Laskuri kertoo saavutettavan säästön määrän vertailtavaan hinnoitteluun (esim. nykyinen sopimuksesi). Säästö ilmoitetaan kokonaismääränä 24 kk:n ajalta. Laskuria kannattaa käyttää erityisesti silloin, kun käytössä on aika- tai kausisähkö. Tällöin laskuri vertaa kulutustasi myös yleissähkön hinnoitteluun ja voi löytää sen edullisimmaksi vaihtoehdoksi.Tarjous on voimassa 26.2.2018 kello 24:00 asti.

Aika- ja kausisähköä käyttävä voi siis valita myös yleissähkön hinnan, mutta mittaustapa säilyy edelleen kaksiaikaisena ja siirtomaksut pysyvät ennallaan. Yleissähkön hinnoittelun valitseminen ei edellytä ilmoittamista paikalliselle verkkoyhtiölle ja sopimuskauden päätyttyä voi jälleen valita kaksiaika hinnoittelun. Syötä siis laskuriin mahdollisimman tarkat kulutusarviot, jotta vertailu yleissähkön hintaan on mahdollisimman todenmukainen.

Voit myös ohittaa laskurin valitsemalla suoraan haluamasi sähkötyypin ja sähköyhtiön, jonka kanssa haluat tehdä sopimuksen sekä siirtyä sopimustietojen täyttöön.

Tarjoustuotteet
Valitse haluamasi sähkötuote. Hinnat sisältävät alv. 24%.

Tuote* Oulun Sähkönmyynnin sähkölaskut paperilaskuna, e-laskuna tai suoramaksuina. E-laskuasiakkaalle myönnetään alennusta joka kuukausi 1 €

Leppäkosken Energia:
- Sopimuksen kesto noin 24 kuukautta. Sopimukset tehdään päättymään kuunvaihteeseen.

Pori Energian ja Turku Energian sähköenergia on tuotettu 100% uusiutuvilla energianlähteillä.

Lisäinfo
Sähkötyyppi
Sähkötyypityksesi tulisi aina täyttää todellisen liittymän mukaisena, eli siten kuin se siirtoyhtiöllä on käytössäsi.

Yleissähkössä kulutusta mitataan yhdellä mittarilla ja kaikki energia on samanhintaista.

Aikasähkössä (yösähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä halvempana yöaikana että kalliimpana päiväaikana. Vaatii aikatariffimittauksen!

Kausisähkössä (vuodenaikasähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä kalliimpana talviarkipäivänä ja halvempana muuna aikana. Vaatii kausisähkötariffimittauksen!

Lisätietoa sähkön kilpailutuksesta