Sähkön kilpailutus

Järjestyksessään 46. sähkön joukkokilpailutuksemme voitto jakaantui viidelle eri sähköyhtiölle. Voittajia ovat Kymenlaakson Sähkö, Loiste Sähkönmyynti, Nordic Green Energy, Oulun Sähkönmyynti ja Pori Energia.

Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto, jonka lisähinta vaihtelee yhtiöittäin.

Laskurilla löydät varmasti edullisimman vaihtoehdon

Tarjouksen edullisuutta kannatta arvioida laskurin avulla. Laskuri kertoo saavutettavan säästön määrän vertailtavaan hinnoitteluun (esim. nykyinen sopimuksesi). Säästö ilmoitetaan kokonaismääränä 24 kk:n ajalta. Laskuria kannattaa käyttää erityisesti silloin, kun käytössä on aika- tai kausisähkö. Tällöin laskuri vertaa kulutustasi myös yleissähkön hinnoitteluun ja voi löytää sen edullisimmaksi vaihtoehdoksi.Tarjous on voimassa 16.9.2019 kello 24:00 asti.

Aika- ja kausisähköä käyttävä voi siis valita myös yleissähkön hinnan, mutta mittaustapa säilyy edelleen kaksiaikaisena ja siirtomaksut pysyvät ennallaan. Yleissähkön hinnoittelun valitseminen ei edellytä ilmoittamista paikalliselle verkkoyhtiölle ja sopimuskauden päätyttyä voi jälleen valita kaksiaikahinnoittelun. Syötä siis laskuriin mahdollisimman tarkat kulutusarviot, jotta vertailu yleissähkön hintaan on mahdollisimman todenmukainen.

Voit myös ohittaa laskurin valitsemalla suoraan haluamasi sähkötyypin ja sähköyhtiön, jonka kanssa haluat tehdä sopimuksen, sekä siirtyä sopimustietojen täyttöön.

Ylijäämäsähkö
Ylijäämäsähköllä tarkoitetaan pienasiakkaan tuottamaa ja sähköverkkoon syöttämää ylijäämäsähköenergiaa. Ylijäämätuotannosta edellytetään voimassaolevaa verkkopalvelusopimusta paikallisen jakeluyhtiön kanssa sekä kaksisuuntaista mittausta. Pientuotannosta pyydetään jättämään käyttöpaikkanumero sopimustietojen yhteydessä.
Lue lisää ylijäämäsähkön hintatiedoista.

Tarjoustuotteet
Valitse haluamasi sähkötuote. Hinnat sisältävät alv. 24 %.

TuotePori Energian sähköenergia on tuotettu 100 % uusiutuvilla, hiilidioksidivalailla energianlähteillä.

Nordic Green Energyn sähköenergia on tuotettu kokonaan vesivoimalla.

Laskutusvaihtoehdot:
Oulun Sähkönmyynti: e-lasku, paperilasku tai suoramaksu
Pori Energia: e-lasku, paperilasku, sähköpostilasku
Loiste: e-lasku, paperilasku, sähköpostilasku
Kymenlaakson Sähkö: e-lasku, paperilasku, sähköpostilasku
Nordic Green: Tarjoustuote edellyttää e- tai sähköpostilaskua

Tarjous on voimassa 16.9.2019 kello 24:00 asti.Lisäinfo
Sähkötyyppi
Sähkötyypityksesi tulisi aina täyttää todellisen liittymän mukaisena, eli siten kuin se siirtoyhtiöllä on käytössäsi.

Yleissähkössä kulutusta mitataan yhdellä mittarilla ja kaikki energia on samanhintaista.

Aikasähkössä (yösähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä halvempana yöaikana että kalliimpana päiväaikana. Vaatii aikatariffimittauksen!

Kausisähkössä (vuodenaikasähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä kalliimpana talviarkipäivänä ja halvempana muuna aikana. Vaatii kausisähkötariffimittauksen!

Lisätietoa sähkön kilpailutuksesta