Pitävä kiinnitys syntyy oikein valitulla liimamassalla

Kiilto on valmistanut liimamassoja jo yli 100 vuoden ajan. Tänä päivänä valikoimasta löytyy kattavasti ratkaisuja liimaamiseen ja tiivistämiseen rakentamisen ammattilaisille. Kehitystyötä jatketaan koko ajan, ja Kiilto onkin uudistanut patruunaliimojen valikoiman. Mukana on myös syksyn puhutuin uutuus, Kiilto Pro Speed.

Nopea uutuus Kiilto Pro Speed

Kiillon valikoimaa täydentää uutuustuote, liimamassa Kiilto Pro Speed. Liiman erityisominaisuutena on erittäin nopea sitominen, jolloin liimasauman rakenteellinen lujuus kehittyy huomattavasti nopeammin verrattuna muihin liimamassoihin.

Uusi liimamassa soveltuu erinomaisesti esimerkiksi WC-istuinten kiinnitykseen sekä kevyiden väliseinien alajuoksujen liimaamiseen. Se toimii myös akustisena saumamassana tiivistyksissä.

Urakoitsijoille sekä heidän asiakkailleen nopeudesta on hyötyä esimerkiksi kylpyhuoneremonteissa. Kun WC-istuimen liimaukseen on valittu Kiilto Pro Speed, kylpyhuone saadaan käyttöön nopeammin.

Kiilto Pro Speed on myös täydellinen ratkaisu rakentajalle kohteisiin, joihin tarvitaan akustinen saumamassa tiivistyksiin.

Näin valitset liimamassan

Kiilto tuntee ja tietää liima- ja tiivistemassojen käyttökohteet ja vaatimukset. Tämän vuoksi patruunaliimojen valikoimauudistuksella haluttiin helpottaa myös asiakkaiden arkea. Oikean tuotteen valitseminen on nyt entistä yksinkertaisempaa. Kiillon asiantuntijan suosituksen moniin eri kohteisiin löytää nyt selkeästi alla olevasta käyttökohdetaulukosta.

 
Päivitetty
19.11.2021