Älä kärvistele talvea huonoissa työvaatteissa – näin varustaudut kunnolla

Ammattilaiset jos ketkä sen tietävät – huonosti istuvat, epäkäytännölliset ja vuodenaikaan sopimattomat työvaatteet hankaloittavat työpäivän sujumista. Väärän kokoiset ja heikosti erottuvat työvaatteet ovat työmaalle sopimattomien työturvakenkien lisäksi myös turvallisuusriski. Nyt onkin erinomainen aika laittaa työvaatetus kerralla kuntoon.

Vaatteiden oikeanlainen toiminnallisuus ja käyttömukavuus helpottavat työmailla työskentelyä myös kipakammilla pakkasilla.Vaatteiden oikeanlainen toiminnallisuus ja käyttömukavuus helpottavat työmailla työskentelyä myös kipakammilla pakkasilla.

Erityisesti rakennusalalla on vuoden 2021 aikana koettu eri materiaalien saatavuus- ja raaka-aineongelmia ja niiden myötä reilusti nousseita rakennuskustannuksia. Toimitusongelmat eivät ole rajautuneet ainoastaan rakennustarvikkeisiin, vaan ne ovat koskettaneet konkreettisesti myös itse työntekijöitä, sillä useiden työvaatteiden saatavuudessakin on ilmennyt häiriöitä. Esimerkiksi monissa työtehtävissä kätevyytensä osoittaneet riipputaskuhousut ovat olleet useilla toimittajilla kortilla toimitusvaikeuksien vuoksi.

Laadukkaista työvaatteista tunnettu Blåkläder on ollut toiminnassaan kaukonäköinen, sillä esimerkiksi kaikki sen työvaatteita valmistavat tehtaat ovat omassa omistuksessa. Näin tuotteiden varastotilannekin on pysynyt jatkuvasti erinomaisena, eikä toimitushäiriöitä juurikaan ole tullut.

Kohti talvea lämpimästi ja näkyvästi

Talvikauden kolme tärkeintä asiaa työvaatteissa ovat niiden tarjoama näkyvyys, lämpö ja vedenpitävyys. Vaatteiden oikeanlainen toiminnallisuus ja käyttömukavuus helpottavat työmailla työskentelyä myös kipakammilla pakkasilla.

Työvaatevalinnassa onkin tärkeää sovittaa pukeutumisensa juuri sääolosuhteiden mukaan kerrospukeutumalla asianmukaisesti ja kelin edellyttämällä tavalla – keskenään yhteensopivat kerrospukeutumisen ratkaisut löytyvät Blåkläderin laajasta valikoimasta. Turvallista kulkua ei myöskään sovi unohtaa. Hyvän pidon omaavat turvakengät pitävät askeleen vakaana myös liukkaalla talvikelillä.

Tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista valmistetut työvaatteet säilyttävät työntekijän toimintakykyisenä kurjemmassakin kelissä. Takin korkea kaulus sekä pidempi takahelma estävät sekä tuulen että veden pääsyn niskaan ja alaselkään myös kumarassa työskenneltäessä.

Blåkläderin lämmin talvitakki kestää tuulessa ja tuiskussa.Blåkläderin lämmin talvitakki kestää tuulessa ja tuiskussa.

Monilla työmailla vaaditaan tietyn turvaluokituksen täyttävät työvaatteet. Blåkläderin työvaatteita löytyy kaikista standardiluokituksista turvallisuuden ja näkyvyyden varmistamiseksi työmaalla. Vaatteita on mahdollista saada jopa kuudessa eri huomiovärissä. Blåkläder huomioi tuotevalikoimassaan myös sisätiloissa työskentelevät tarjoamalla heille lukuisia vaihtoehtoja aina Highvis-t-paidoista erilaisiin huppariratkaisuihin.

Blåkläderin riipputaskuhousujen vahvistetut taskuratkaisut on suunniteltu jokaista pientä yksityiskohtaa myöten, jotta helpotetaan työntekijän arkea vaativissa työtehtävissä. Taskujen sijoittelu on suunniteltu pitämään tärkeät työkalut ja tarvikkeet käsillä olematta tekemisen tiellä. Polvien kohdalla olevat polvisuojataskut mahdollistavat sujuvasti polvisuojien käytön, mikä omalta osaltaan lisää käyttömukavuutta ja säästää polvia.

Blåkläderin riipputaskuhousuissa tärkeät työkalut ja tarvikkeet pysyvät visusti tallessa ja ovat helposti saatavilla.Blåkläderin riipputaskuhousuissa tärkeät työkalut ja tarvikkeet pysyvät visusti tallessa ja ovat helposti saatavilla.
VTR-myymäläketjun ammattitaitoisen henkilökunnan avulla työvaatteiden, turvakenkien, kypärien ja muiden suojainten valinta käy helposti. Ja mikä parasta, tarvitsemansa tuotteen saa heti mukaansa ilman odottamista.VTR-myymäläketjun ammattitaitoisen henkilökunnan avulla työvaatteiden, turvakenkien, kypärien ja muiden suojainten valinta käy helposti. Ja mikä parasta, tarvitsemansa tuotteen saa heti mukaansa ilman odottamista.

Työvaatteet heti mukaan – myös logolla varustettuna

VTR-Workwear haluaa tehdä työvaatteiden hankinnan helpoksi kaikille niitä tarvitseville. Verkkokaupan lisäksi asiakkaita palvelevat ympäri Suomea sijaitsevat kivijalkamyymälät, jotka tarjoavat laajan tuotevalikoiman, ammattitaitoisen henkilökunnan avun sekä mahdollisuuden saada työvaatteet heti käyttövalmiina mukaan myös yrityksen logolla painettuna. Löydät siis helposti sopivimmat tuotteet ja vältyt turhalta odottelulta.

– Paras työvaate on sellainen, jonka saa heti mukaan, kiteyttää toiminta-ajatuksen Blåkläder Workwearin Marketing Manager Nelli Oinio.

Löydä lähin myymälä

VTR-Workwear Center on täyden palvelun työvaateketju, jonka myymälöitä on ympäri Suomen.VTR-Workwear Center on täyden palvelun työvaateketju, jonka myymälöitä on ympäri Suomen.
 
Päivitetty
19.11.2021