Extramatala kaivo vähentää kompromissien tarvetta kylpyhuoneremontissa

Asennustilan mataluus voi aiheuttaa rajoitteita lattiakaivon valintaan, kun remontoidaan vanhaa kylpyhuonetta. Kotimainen lattiakaivojen valmistaja Vieser on vastannut haasteeseen tuomalla markkinoille extramatalan Vieser One -lattiakaivon, joka sopii yhteen sekä Vieserin perinteisten kansien että designkansien kanssa. Uuden matalamman kaivoratkaisun myötä esimerkiksi suositun linjalattiakaivon asentaminen onnistuu aiempaa useampaan kylpyhuoneeseen. Pakollisia kompromisseja tarvitsee tehdä kylpyhuoneremontissa yhä harvemmin.

  

Linjalattiakaivot ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä ne mahdollistavat kauniin yhtenäiset lattiapinnat, kaivon vapaan sijoittelun ja suurienkin laattojen käytön. Linjalattiakaivo ei ole pelkästään uusien kylpyhuoneiden etuoikeus, vaan se voidaan asentaa yhä useammin myös vanhaan remontoitavaan kylpyhuoneeseen, jossa asennustila on matala.

Lue myös: Linjalattiakaivo tuo lisää vapautta unelmien kylpyhuoneen toteuttamiseen

Vieserin myyntipäällikkö Kai Setälän mukaan rakennusmarkkinan kysynnän ja tarpeiden arvioidaan lähitulevaisuudessa kohdistuvan voimakkaasti korjausrakentamiseen, etenkin linjasaneerauksiin. Tämän vuoksi markkinoille haluttiin tuoda kaivo, joka pystyy vastaamaan erityisen matalien rakenteiden vaatimuksiin.

Extramatala Vieser One tarjoaa yhdessä Vieser Linen kanssa markkinoiden matalimman linjalattiakaivoratkaisun, jonka kokonaiskorkeus on vain 90 mm. Kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen, sillä kompaktista koosta huolimatta sen virtaama on tehokas, 1,2 litraa sekunnissa. Vieserin kaivo- ja kansiyhdistelmällä on 10 vuoden järjestelmätakuu.

− Vieser on aina pyrkinyt ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen. Kuuntelemme tarkasti palautetta ja ideoita kentältä – ammattilaisilta, jotka suunnittelevat märkätiloja ja asentavat lattiakaivoja. Toisaalta haluamme myös vastata loppuasiakkaidemme toiveisiin, luonnehtii Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

  
Vieser Line mahdollistaa lattiapinnan yhtenäisyyden ja
kaivon vapaan sijoittelun.

Vieser Line mahdollistaa lattiapinnan yhtenäisyyden ja kaivon vapaan sijoittelun.

Vieser Line voidaan asentaa turvallisesti myös aivan kiinni seinään.

Vieser Line voidaan asentaa turvallisesti myös aivan kiinni seinään.

Ankkurointisetti helpottaa asennusta entisestään

Vieserin lattiakaivoja on asennettu jo yli 6 miljoonaa, mikä kertoo osaltaan, että tuotteet ovat turvallisia ja nopeita asentaa. Asennusvaiheet ovat yksinkertaisia ja ohjeet selkeitä, ja kaivon asennus on aina samanlainen mallista riippumatta. Kaikki Vieserin lattiakaivot ovat sertifioituja ja tyyppihyväksyttyjä.

Lue myös: Yksi lattiakaivo – kaikki mahdollisuudet

Uusi Vieser Line -ankkurointisetti helpottaa ja nopeuttaa entisestään linjalattiakaivon asennustyötä, kun asennus tehdään maanvaraisella betonilaatalla. Ankkurointisetti kiinnittää valuformun tiukasti paikalleen betonivalun ajaksi, jolloin asennus pysyy tukevasti paikallaan. Alta voit katsoa videon ankkurointisetin asennuksesta.

Vieserin uudistuneelle ammattilaissivulle on koottu ohjeet ja materiaalit tuotteiden asennuksen ja huollon tueksi. Materiaalipankista löydät helposti tarvitsemasi asennus- ja huolto-ohjeet, rakenne- ja mittakuvat sekä muut tuotteisiin liittyvät tiedostot.

Tästä pääset ammattilaissivulle >>>


Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
19.11.2021