Kun aika on rahaa – älä haaskaa sitä kuittien metsästykseen

Taas kuitteja hukassa! Ai niin, se matkalaskukin on vielä tekemättä! Mitenkäs ne päivärahat taas menivätkään? Kuulostaako tutulta? Ei hätää, asiat voi hoitaa helposti. Tämän huomasi myös Kattorakennus Oy Pirkanmaan talouspäällikkö Sanna Järvinen. Nyt asiat hoituvat pelkällä puhelimella eTaskun ansiosta.

”eTasku tienaa itsensä takaisin”

Kattorakennus Oy Pirkanmaan talouspäällikkö Sanna Järvinen kertoo eTaskun olleen heillä käytössä jo useamman vuoden. ”Sovellus helpottaa koko taloushallintoa: eTaskulla kuitit ja tiedot ovat kirjanpitäjällä heti, aikajärjestyksessä, kuukausittain. Lisäksi virheen mahdollisuus pienenee olennaisesti, kun kuittien tietoja ei enää syötetä käsin vaan ne luetaan automaattisella kuvantunnistuksella. Käyttäjä voi itse helposti tarkistaa tiedot”.

– Ennen eTaskua, puuttuvia kuitteja jouduttiin välillä etsimään toden teolla. Työssä, jossa ollaan paljon liikkeellä eri kohteissa, kuitteja saattoi vahingossa hukkua niin työmailla, neuvotteluissa kuin työntekijöiden pakettiautoihin. Yrityksiin jouduttiin tekemään jälkikyselyitä kuittien perään, Sanna Järvinen kertoo.

eTaskun myötä ylimääräinen selvitystyö on hänen mukaansa vähentynyt ainakin 90 %.

– Epäsuoraa kustannussäästöä syntyy, kun kuittien etsiskelyyn tai paperisten kuittien skannaamiseen sähköiseen muotoon ei enää mene aikaa, kertoo Järvinen. Jälkimmäisellä on merkitystä varsinkin silloin, kun yrityksen kirjanpito hoidetaan ostopalveluna.

eTasku tarjous

Kokeile 30 päivää maksutta - ilman sitoumuksia. Huomaat käytännössä, miten nopeasti saat kaiken tarpeellisen tehtyä ja voit keskittyä olennaiseen.

Kokeile ilmaiseksi


Mikä on eTasku?

eTasku on suomenkielinen helppokäyttöinen älypuhelinsovellus, jolla skannaat, arkistoit ja toimitat kaikki kirjanpitoon tarvittavat kuittisi sähköisessä muodossa yhdellä napin painalluksella.

Mobiilisovelluksella voit kuvata kuitit, tehdä matkalaskut, lisätä erilaisia dokumentteja kirjanpitäjälle nähtäväksi ja vastaanottaa palkkalaskelmat. Sovelluksen käyttäjä voi siis varmuuskopioida ja jakaa kaikki tärkeät dokumentit tilitoimistolle/talousyksikölle.

Web-sovelluksessa tapahtuu mm. hyväksyntäkierto, materiaalien käsittely ja käyttäjien hallinta. Web-sovelluksesta kirjanpitäjä voi siirtää materiaalit kirjanpidon ohjelmistoonsa.

Kirjanpitäjä kiittää

– eTasku mahdollistaa, että yrityksen kaikki tiedot eivät ole vain yhden ainoan ihmisen takana. Tämä on erittäin tärkeää yrityksen toiminnan kannalta kaikissa tilanteissa, korostaa talouspäällikkö Järvinen. Hän on tyytyväinen eTaskun käyttöön ja suosittelee sitä muillekin.

Järvisen mukaan eTasku sopii erityisesti liikkuvan työn tekijöille sekä kaikille muillekin, jotka tekevät muuta kuin kirjanpitoa työkseen. eTasku antaa käyttäjänsä keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

– Sovellus on käyttäjäystävällinen, kehittynyt kaiken aikaa ja käyttäjien toiveita on otettu huomioon. Jos jotain kysyttävää on tullut, vastaukset on saatu nopeasti. Ja mitä hintaan tulee, eTasku tienaa kyllä itsensä takaisin.

eTaskun käyttö on osa tehokasta ajanhallintaa. Se minimoi välttämättömät rutiinit, kun käsittelet kutakin kuittia vain kerran. Automaattinen kuvantunnistus lukee kuitista hetkessä olennaiset tiedot talteen sähköiseen muotoon. Tallentamalla välität ne samalla muiden osapuolien käyttöön. – Kirjanpitäjäsi kiittää.

Miten eTasku toimii?

Kuvaa kuitti > tarkista > lisää vain tarvittavat lisätiedot > tallenna > kuitti lähtee samalla kirjanpitäjällesi.

Kirjanpitäjät pitävät eTaskusta: tositteita tulee tasaisemmin kuukauden mittaan ja järjestelmä sopii yhteen useimpien talouslaskentaohjelmien kanssa eli kirjanpitäjän ei tarvitse hankkia uutta ohjelmaa itselleen.

Kokeile ilmaiseksi

eTasku

  • Nopea asiakaspalvelu
  • Ei sitovia sopimuksia – määräajattomuus
  • 24 000 yrityskäyttäjää
  • Puolet Suomen tilitoimistoista käyttää eTaskua
  • Kirjanpitäjät koulutetaan veloituksetta eTaskun käyttäjiksi
  • Kokeile maksutta 30 päivää ilman sitoumuksia
Kokeile ilmaiseksi
 
Päivitetty
4.11.2021