Aulis Lundell Oy – teräksiset kevytrakenneratkaisut ammattilaisille

Suomalainen Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen. Lohjalla toimiva perheyritys on toimittanut rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräsohutlevystä rullamuovaamalla valmistettuja LUNDELL-PROFILE -tuotteita jo vuodesta 1980.

Käyttökohteita ja referenssejä >>

Miksi teräs? >>

Teräksiset ohutlevyprofiilit ovat monikäyttöisiä, ja niiden mittatarkkojen ominaisuuksien ansiosta asennusnopeus ja rakentamisen laatu paranevat. Kuiva rakentamistapa vähentää työn määrää ja odotusaikaa, jolloin rakennusaika lyhenee. Teräsrakentamisen järjestelmät ja tekniikat sopivat rakenteisiin kerrostaloissa, liiketiloissa ja julkisissa rakennuksissa sekä omakotitaloissa.

Teräsprofiilit kaikkeen rakentamiseen

Rakennusalalla jos missään on hyvin tärkeää voida luottaa siihen, että tuote on laadukas ja turvallinen. Kun rakennetaan teräksestä, valitulla rakennustuotteella on todella suuri merkitys lopputulokseen. Kestävä ja laadukas lopputulos on mahdollista vain, kun tuote on laadukas, ja laadun varmistaa helpoiten, kun valitsee tuotteen jolla on asetusten mukaiset CE -merkinnät ja suoritustasoilmoitukset.

Teräsprofiilit kaikkeen rakentamiseen >>

Vastuullisuus ja ympäristö

Ympäristötietoisuus on saavuttanut myös rakennusalan, ja tämän päivän rakentajan on hyvä olla tietoinen myös materiaaliensa ympäristövaikutuksista. Rakennusten hiilijalan- ja -kädenjälki, kierrätettävyys, E-luku, elinkaari ja kiertotalous ovat termejä, joihin rakentaja törmää niin arjessa kuin lakipykälissä. Materiaalivalintaa helpottaa tässä EPD-ympäristöseloste, joka löytyy kaikista Aulis Lundell Oy:n tuotteista.

Vastuullisuus ja ympäristö >>

 
Päivitetty
15.9.2021