Ryhdy ilmastosankariksi luotettavan kumppanin kanssa

Saksalainen Vaillant on orgaanista kylmäainetta hyödyntämällä kehittänyt luokkansa tehokkaimmat ilma-vesilämpöpumput, jotka tekevät asentajista ja jälleenmyyjistä todellisia ilmastosankareita. Vaillant takaa asentajakumppaneilleen energiatehokkaiden ja kestävien tuotteiden lisäksi erinomaisen palvelun sekä yksilöllisen neuvonnan ja tuen.

Saksalaisen valmistajan uusimman ilma-vesilämpöpumpun nimi aroTHERM plus kannattaa laittaa muistiin. aroTHERM plus ilmavesilämpöpumpussa käytettävä orgaaninen kylmäaine R290, jota nykyään käytetään myös esimerkiksi joissain moderneissa jääkaapeissa, on tehnyt siitä yhden luokkansa energiatehokkaimmista lämpöpumpuista, jonka COP-arvo on jopa 5,4 ja energialuokka A+++. Lämpöpumppu pystyy vihdoin haastamaan perinteiset ilmastolle haitalliset lämmitysvaihtoehdot.

Alhainen ilmastokuormitus

Energiatehokkuuden lisäksi orgaanisen kylmäaineen GWP-arvo (Global Warming Potential, ilmaston lämmityspotentiaali) on erittäin alhainen, vain 3 GWP. Ilmastolle aiheutuvat haittavaikutukset pienenevät orgaanisella kylmäaineella 700-kertaisesti verrattuna yleisesti käytettyyn R410a-kylmäaineeseen – 2088 kilogrammasta enintään 3 kilogrammaan vapautunutta hiilidioksidia.

R290-kylmäaineen ansiosta Vaillant on luonut ympäristöystävällisen teknologian ja löytänyt keinon vähentää ilmastohaittoja tehokkuudesta tinkimättä.

Erinomainen palvelu

Edistykselliset tuotteet eivät ole ainoa syy ryhtyä Vaillantin kumppaniksi.

Vaillantin ylpeytenä on tarjota kumppaneilleen parasta mahdollista palvelua. Vaillant tukee asennuskumppaneitaan tarjoamalla mm. tuotekohtaista materiaalia myyntiin ja markkinointiin.

"AroTHERM plus -lämpöpumppujen avulla olemme onnistuneet siirtymään vihreään kylmäaineeseen, jonka GWP-arvo on 3. Samalla olemme kehittäneet lämpöpumpun, jossa yhdistyvät korkea laatu, energiatehokkuus ja uskomattoman alhainen melutaso. Siksi asentajalle taataan laadukas tuote, joka käyttää uusinta teknologiaa erittäin pienellä hiilijalanjäljellä. Vaillantilla olemme aina valmiita auttamaan kumppaneitamme lämpöpumppujärjestelmän suunnittelussa, lämpöpumpun käyttöönotossa ja teknisessä tuessa puhelimitse tai paikan päällä."

Peter Aller, tuotepäällikkö, Vaillant Nordic

Lisäksi Vaillant tarjoaa ohjelmistoratkaisuja ja pikaoppaita, ja asiantuntijoiden opastusta sekä myyntiä edeltäviin että sen jälkeisiin toimiin.

Vaillantin ammattitaitoiset huoltoteknikot ovat asentajan tukena eri vaiheissa aina käyttöönotosta huoltoon ja korjaukseen, ja ovat tarvittaessa valmiina auttamaan joko puhelimitse tai paikan päällä.

Vaillantin asiantuntija on aina valmiina auttamaan.Vaillantin asiantuntija on aina valmiina auttamaan.

Helppo ja nopea asennus

Vaillantin kanssa asentajakumppani on turvallisissa käsissä. Vaillant järjestää perusteellista tuotekoulutusta ja erilaisia kursseja kumppaneilleen, siten varmistaen, että asennustilanteessa asentajilla on täydet valmiudet suoriutua kaikenlaisissa olosuhteissa.

Valmistautuminen on tärkeää, mutta yksi aroTHERM plus -ilma-vesilämpöpumpun eduista on sen helppo asennettavuus, joka onnistuu vain parissa päivässä. Vaillant tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita, joilla voidaan taata ongelmaton asennus. Vaillantin päämääränä on kehittää helposti asennettavia ja hallinnoitavia tuotteita, mikä hyödyttää sekä asentajaa että asiakasta.

aroTHERM plus voidaan asentaa vain parissa päivässä kahden henkilön voiminaroTHERM plus voidaan asentaa vain parissa päivässä kahden henkilön voimin

Vaillantin tavoitteena on olla paras mahdollinen kumppani. Jos kuulostaa mielenkiintoiselta, ota yhteyttä:

Lue lisää kumppanuudesta

Katso video Vaillantin aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta:

Video: Vaillant / aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpun asennus

Haluatko kumppaniksi tai lisätietoa?Yhteydenottopyyntöpalvelu
 
Päivitetty
20.8.2021